WWE 2K

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5,402 TOPLAM İNDİRME
627 MB DOSYA BOYUTU

WWE organizasyonunun resmi lisanslı oyun serisi mobil cihazlarda da son derece iddialı bir profil çiziyor.

Amerikan güreşi seven oyuncu kitlelerin Android cihazları için oldukça uzun bir zamandır bekledikleri WWE 2K sonunda bu platforma da ulaştı. 2K Games bu seriyi senelerdir sürdürse de bu oyun belki de hepsinin arasında en çok beğenilenlerin arasında yer alıyor. Özellikle de Sting, John Cena ve Tripple H gibi esfane karakterlerin altın çağına denk gelen bu oyun seneler içerisinde en büyük rekabetlerin yaşandığı bir döneme ışık tutuyor.

Seçmiş olduğunuz bu ünlü karakaterlerin oyun içerisindeki hissiyatı oldukça iyi. Temasından, oyun içerisindeki mimiklerinden, sahneye ilerlerken çalan müziğe kadar size dilediğiniz havayı koklatan oyunda yıldızların arasında hangisini seçeceğinize karar veremediyseniz kendi yıldızınızı da yaratabilirsiniz. Öte yandan oyunda yer almadığını düşündüğünüz bir star varsa onu da tasarlayabilirsiniz.

WWE takipçilerinin aşina olduğu birçok farklı turnuva modu bu oyunda da karşınıza çıkıyor. Kariyer modunda kazanmış olduğunuz itibar ile birlikte yeteneklerinizi güçlendirme seçeneklerine ulaşıyorsunuz. Yeterince hazır olduğunu düşündüğünüz bu özel karakter ile sonradan büyük yıldızlarla kapışabiliyorsunuz. İnternet sayesinde multiplayer de oynayabildiğiniz WWE 2K ile dünya üzerinde bu oyunu oynayan herkes ile kağışabiliyorsunuz. Oyunu oynadıkça açılan yeni ekstralar sayesinde kişiselleştirme seçeneklerini artıran oyun ile özel karakterler yaratıp kendi ruhunuzu oyuna yansıtabiliyorsunuz.

Android telefon ve tabletler dokunmatik tuşlarla size başta kontrol sıkıntıları yaratabilir ama oyunun dinamiklerine alıştıkça bu eksikliği de büyük ihtimalle kapatmış olacaksınız.

Alper Çetiner

WWE 2K

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,988 TOPLAM İNDİRME

WWE organizasyonunun resmi lisanslı oyun serisi mobil cihazlarda da son derece iddialı bir profil çiziyor.

Amerikan güreşi sevenlere gün doğdu. 2K Games tarafından hazırlanan oyun serisinin belki de çok sevilenleri arasında yer alan WWE 2K sonunda iPhone ve iPad cihazlarından oynanabiliyor. John Cena ve Rey Mysterio gibi efsane karakterlerin yer aldığı bu oyunda ring üzerinde pankreas güreşi olarak da bahsedilen bir şovun dövüşenleri arasında yer alacaksınız.

Seçmiş olduğunuz karaktere özel temalar, giriş animasyonları ve müzikleri olan oyun, sevdiğiniz karakterlerle özdeşleşebileceğiniz bir oyun deneyimi sunmakta geri kalmıyor. Bu karakterlerin arasından kimi seçeceğinize karar veremediyseniz kendi özel karakterinizi yaratıp devler arenasına katılmanız da mümkün. Özellikle de oyunda yer almadığı için üzüldüğünüz bir karakter varsa bu durumu değiştirmek sizin elinizde.

WWE'nin farklı turnuva çeşitlerine rastladığınız oyunda seçmiş olduğunuz karakterin saygınlığını artırıp yeteneklerini geliştirmesini sağlayabiliyorsunuz. Bunun için hazırlanmış olan kariyer moduyla birlikte her gün yeni bir rekabet sizi bekliyor olacak. İnternet bağlantısı sayesinde multiplayer oynamanızı da sağlayan WWE 2K ile dünya üzerinde her yerden rakip bulmanız mümkün olacak. Oyunu oynadıkça açılan yeni ekstralar sayesinde birçok kişiselleştirme seçeneği ile karakterlerinizi daha özel bir hale getirebileceksiniz.

iPhone ve iPad cihazlarında görsel anlamda sağlam bir iş çıkartan oyun eski cihazlarla uyum göstermeyebilir. Öte yandan dokunmatik ekranda olan kontroller başta alışmanızda zorluk yaratsa da zaman ile bu durum değişiyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WWE Mayhem

    The Rock, John Cena, Brock Lesnar ve diğer efsane güreşçiler bir arada
  • WWE Tap Mania

    WWE Tap Mania, SEGA'nın Android platformuna ücretsiz çıkardığı Amerikan Güreşi oyunu.
  • NBA 2K Mobile Basketball

    2K’nın sevilen oyun serisi NBA 2K Mobile Basketball, oyun severler arasındaki rekabete farklı bir bakış açısı getiriyor.
  • NBA 2K Playgrounds

    NBA 2K Playgrounds İndir (Android): NBA 2K20, NBA 2K Mobile Basketball oyunlarının geliştiricisinden
  • NBA 2K19 Mobile

    NBA 2K19 Mobile, mobildeki en iyi basketbol oyunu!
  • WWE APK

    WWE APK Android uygulaması Amerikan güreşine ilgi duyanlara tavsiyedir. Dünya Güreş Şovu haberleri, videoları ve etkinlikleri hakkında her türlü bilgiyi içeriyor.
  • WWE SuperCard

    WWE SuperCard ünlü güreş müsabakası olan WWE'nin kart oyunu versiyonudur.
  • WWE 2K16 Creation Studio

    WWE 2K16 Creation Studio kameranız aracılığıyla yüzünüzü WWE 2K16'ya aktarmanıza yardımcı olan bir uygulama