WWE Tap Mania

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME

WWE Tap Mania, SEGA'nın Android platformuna ücretsiz çıkardığı Amerikan Güreşi oyunu.

WWE Tap Mania, SEGA tarafından geliştirilen Amerikan Güreşi oyunu.

Seri dokunmaya dayalı oynanış sunması, WWE’nin en iyi – efsane güreşçilerini bir araya getirmesi, animasyonlarla güçlendirilmiş çizgi film stili görselleriyle mobil platformdaki en iyi Amerikan Güreşi oyunu WWE Tap Mania. The Rock, John Cena, Undertaker, Brock Lesnar, Charlotte, The Miz, Ambrose, Ultimate Warrior ve daha nice WWE’nin en iyi güreşçileri oyunda yer alıyor.

RAW, Smackdown Live, Royal Rumble, SummerSlam, WrestleMania gibi WWE’nin televizyonda canlı olarak izlediğimiz etkinliklere dayanılarak hazırlanmış günlük canlı etkinlikler, ödüllü meydan okumalar ve görevler içeren WWE Tap Mania’da tek bir güreşçiyi kontrol etmiyoruz. Kendimizden oldukça büyük, boss diyebileceğim güreşçileri kendi kurabildiğimiz takımla indirmemiz isteniyor. Başta güçsüz güreşçiler geldiğinden fazla adama ihtiyacımız olmuyor. Yanımıza aldığımız tek adamla ringin ortasında rastgele yumruk sallayan dev güreşçiyi indirmek saniyeler sürmüyor. Lakin ilerledikçe ring kalabalıklaşıyor ve hiç durmadan tüm hünerlerimizi göstermemiz gerekiyor.

Erkan Calp

WWE Tap Mania

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

WWE Tap Mania, iPhone ve iPad'de oynayabileceğiniz SEGA imzalı Amerikan Güreşi oyunu.

WWE Tap Mania, SEGA’nın WWE ile birlikte hazırladığı Amerikan Güreşi oyunu. The Rock, John Cena, Undertaker, Brock Lesnar, Charlotte ve daha nice WWE’nin efsane güreşçilerini buluşturan oyunda televizyonda yayınlanan canlı etkinlikleri temel alan günlük etkinlikler de düzenleniyor.

iPhone ve iPad’de oynayabileceğiniz en iyi Amerikan Güreşi oyunu diyebilirim. Görsel çizgileriyle çizgi filmleri hatırlatsa da oynarken vaktin nasıl geçtiğini unutuyorsunuz. Az önce saydığım ünlü güreşçilerle ringe çıkıp hünerlerinizi sergiliyorsunuz. Ringde tek bir dev güreşçiyi indirmeniz isteniyor. Hem boy hem de vücut olarak daha gelişmiş rakibinizi indirmenin yolu iyi bir takım kurmaktan geçiyor. Evet, ringde tek başınıza değilsiniz. Yanınıza alabildiğiniz 3 arkadaşınızla birlikte rakibinizi bitirmeye çalışıyorsunuz.

Smackdown Live, Royal Rumble, SummerSlam, WrestleMania, RAW gibi WWE Amerikan Güreşi izleyicilerinin kaçırmadığı etkinliklerin yanında ödül kazandıran görevler, maçlar sunan WWE Tap Mania, iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılmasıyla sevindiriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WWE Mayhem

    The Rock, John Cena, Brock Lesnar ve diğer efsane güreşçiler bir arada
  • WWE 2K

    WWE organizasyonunun resmi lisanslı oyun serisi mobil cihazlarda da son derece iddialı bir profil çiziyor.
  • Tip Tap Soccer

    Tip Tap Soccer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tık tabanlı bir spor simülasyonu oyunudur.
  • Basketball Mania

    Basketball Mania, oyun salonlarında oynanan şut atma oyununu konu alan bir basketbol oyunu.
  • Pool Mania

    Pool Mania, Android telefon ve tabletleriniz üzerinden ücretsiz olarak bilardo oynamanızı sağlayan eğlenceli bir uygulamadır.
  • Biathlon Mania

    Nefes kesen kayak yarışlarına katılabileceğiniz gerçekçi bir spor oyunudur.
  • One Tap Boxing

    One Tap Boxing, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur.
  • One Tap Tennis

    One Tap Tennis, tek dokunuşla oynanabilen 8bit grafiklere sahip tenis oyunu.