Xim

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
263 TOPLAM İNDİRME

Xim, mobil cihazlarda fotoğraf paylaşımını kolaylaştıran bir Microsoft uygulamasıdır.

Xim, Microsoft’un ücretsiz olarak sunduğu, mobil cihazlar arasında fotoğraf paylaşımını kolaylaştıran bir uygulamadır. Film rulonuzdaki, sosyal ağ ve bulut hesaplarınızdaki fotoğrafları dilediğiniz kişiyle zahmetsizce paylaşabileceğiniz uygulamanın arayüzü de oldukça basit tasarlanmış.

Microsoft Xim uygulaması sayesinde telefonunuzda ve bulut hesaplarınızda bulunan fotoğrafları arkadaş ortamında paylaşmak istediğinizde telefonunuzu elden ele gezdirmeniz gerekmeyecek. Fotoğrafı arkadaşlarınızla paylaşmak içinse tek yapmanız gereken uygulamanın desteklediği kaynaklardan paylaşmak istediğiniz fotoğrafı seçmek ve davet göndermek. Uygulamanın en güzel yanı ise fotoğrafı paylaştığınız kişinin fotoğrafı görüntülemesi için Xim uygulamasını yüklemesi gerekmiyor; gönderilen fotoğraflar web tarayıcı üzerinden görüntülenebiliyor. Xim ile gönderdiğiniz fotoğrafların kısa bir süre sonra otomatik olarak silindiğini de belirtelim.

Xim uygulamasını tabii ki kendiniz için de kullanmanız mümkün. Birden fazla cihaz kullanıyorsanız Xim ile fotoğraflarınızı kolay ve hızlı bir şekilde cihazlarınız arasında paylaştırabilir, eş zamanlı olarak kaydırabilir, yakınlaştırabilirsiniz.

Akıllı telefonunuzla sıklıkla fotoğraf çeken biriyseniz ve de çektiğiniz fotoğraflarınızı arkadaşlarınız arasında hızlıca paylaşabileceğiniz bir mobil uygulama arıyorsanız Microsoft Xim uygulaması tam da aradığınız uygulama.

Erkan Calp

Xim

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Xim, Microsoft tarafından ücretsiz olarak sunulan fotoğraf paylaşım uygulamasıdır.

Akıllı telefonunuzda çektiğiniz fotoğrafları arkadaş veya aile ortamında paylaşmak istiyor ancak cihazınızın elden ele dolaşmasından rahatsızlık duyuyorsanız Microsoft’un sizin için harika bir uygulaması var; Xim. Tamamen ücretsiz, reklamsız kullanım sunan uygulama ile arkadaşlarınızla ve diğer cihazlarınızla fotoğraflarınızı paylaşmak tabiri yerinde ise çocuk oyuncağı.

Mobil platformda fotoğraf paylaşımını kolaylaştıran Xim’in desteklediği uygulamalar arasında Instagram, Facebook, Dropbox, OneDrive bulunuyor. Bu hesaplarda tuttuğunuz fotoğrafları dilediğiniz arkadaşınızla paylaşmaksa oldukça basit. Tek yapmanız gereken paylaşacağınız fotoğrafa dokunmak ve arkadaşınıza davetiye yollamak. (Arkadaş seçme ekranında isim, telefon numarası veya e-posta seçenekleri yer alıyor.) Davetinizi alan arkadaşlarınız gönderdiğiniz fotoğrafı ister Xim uygulaması, isterse de herhangi bir internet tarayıcısı üzerinden görüntüleyebiliyor. Tabii ki Xim’i cihazlarınız arasında fotoğraf göndermek için de kullanabilirsiniz.

Paylaşılan fotoğrafları bir sürer soran otomatik olarak silen Xim’de grup sohbet özelliği de bulunuyor. Sohbete katılan kişiler de kendi fotoğraflarını ekleyebiliyor.

Microsoft'un "Telefonunuzu değil, fotoğraflarınızı paylaşın" ifadesini kullandığı yeni fotoğraf paylaşım uygulaması Xim, Windows Phone 8.1 işletim sistemli tüm cihazlarda kullanılabiliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında