Xmasgeddon

x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Xmasgeddon mobil oyununda Noel'in huzurunu bozmak isteyen yaratıkların korkulu rüyası olun.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Xmasgeddon mobil oyunu Noel gecesini kana bulamak isteyen acımasız düşmanlara ve korkunç elflere karşı eşi benzeri görülmeyen bir karşı saldırı yapacağınız heyecanlı ve sürükleyici bir aksiyon oyunudur.

Xmasgeddon mobil oyununda huzurlu Noel gecesi birden kanlı bir akşama dönüşecek. Başlı başına bir shooter oyunu olan Xmasgeddon’da Noel Baba bir gece sizden yardım isteyecek. Noel Baba’nın verdiği ilk silah ile çılgınca oradan oraya koşan korkunç elflerin üzerine kurşun yağdırmalısınız. Bu gece tek amacınız Noel gecesini kurtarmak olmalı. Köye giren kana susamış yaratılara karşı amansız bir mücadele vereceğiniz oyunda Noel’in katliama dönüşmesindeki tek engel siz olacaksınız.

Noel temasını ve atmosferini sizlere sonuna kadar yaşatan Xmasgeddon oyununda Noel’in yanı sıra düşmanların hedefindeki isim olan Noel Baba’yı da koruyacaksınız. Durmaksızın ateş edeceğiniz oyunda ekrana dokunarak nişan alacaksınız. Topladığınız farklı silahları da daha fazla düşman öldürmek için kullanabilirsiniz. Soluksuz oynayacağınız Xmasgeddon mobil oyununu Google Play Store’dan 5,29 TL karşılığı indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Xmasgeddon

x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
330 MB DOSYA BOYUTU

Xmasgeddon mobil oyununda kutsal Noel gecesinde katliam yapma planı kuran yaratıklara karşı gecenin huzurunu korumak için karşı saldırı yapın.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Xmasgeddon mobil oyunu, Noel konseptinin ustaca işlendiği bir yerde bu kutsal geceyi kana bulamak için planlar yapan düşmanlara karşı beklenmedik ve gözü kara bir karşı saldırıya geçeceğiniz sürükleyici bir aksiyon oyunudur.

Xmasgeddon mobil oyununda Noel gecesinin huzurlu ortamından çok bembeyaz karlar üzerine dağılan kan göreceksiniz. Korkunç elfler ve acımasız yaratıklar köyü işgal ediyor ve amaçları ise hem Noel Baba’yı ortadan kaldırmak hem de Noel gecesini bir katliam gecesine dönüştürmek. Ancak o gece saldırıyı sezen Noel Baba sizi uykudan uyandırır ve yardım ister. Noel Baba’dan aldığınız silahla hemen düşmanlara kurşun yağdırmaya başlayacaksınız. Ayrıca oyun sırasında Noel Baba’nın çalınan eşyalarını ve geyiklerini de bulmalısınız.

Xmasgeddon mobil oyunu seri bir shooter oyunu olup kullanıcı dostu kontrol düğmeleriyle öne çıkıyor. Ekrana dokunarak nişan alabilirsiniz. Ancak hızlı olmalı ve elinizden geldiğince çok düşmanı indirmelisiniz. Elinizden bir an bile düşüremeyeceğiniz Xmasgeddon mobil oyununu AppStore’dan 3,49 TL ödeyerek indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Stickman Legends APK

    Stickman Legends APK offline ücretsiz oynanabilir çöp adam oyunu tarzında gölge savaşı oyunu. Aksiyon, RPG ve PvP bir arada!
  • CHASE FIRE

    Aksiyonun hiç dinmediği mobil FPS oyunu
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.