Xperia LOUNGE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
200 TOPLAM İNDİRME
4.4 MB DOSYA BOYUTU

Xperia LOUNGE uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca eğlenceli multimedya içeriklere erişebiliyorsunuz.

Xperia LOUNGE uygulaması, Sony tarafından Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarına yönelik olarak hazırlanmış bir eğlence uygulaması olarak karşımıza çıktı ve her ne kadar adında Xperia geçse de diğer markalı cihazları kullananlar tarafından da indilebiliyor. Şimdilik her ne kadar Türkçe desteği olmasa da ücretsiz olarak sunulması ve kolay kullanılır yapısı ile denemek isteyebileceklerinizden birisi olduğunu söyleyebilirim.

Uygulama içerisinde sunulan içerikler Sony tarafından uygulamanın kullanıcılarına özel olarak hazırlanıyorlar ve bu içerikler arasında spor videoları ve haberleri, müzikler, klipler, videolar, filmler gibi pek çok farklı ve sizi eğlendirecek türde unsurlar yer alıyorlar.

Ancak uygulamanın bir yönü daha var ki çok seveceğinize inanıyorum. Düzenlenen çeşitli kampanya ve çekilişler sayesinde filmler, oyunlar veya müzikler kazanabiliyor, böylece pek çok değerli içeriğe hiç bir ücret ödemeden erişebiliyorsunuz.

Elbette uygulama çalışabilmek için aktif bir internet bağlantısı gerektiriyor. 3G bağlantınızı biraz fazla kullanabileceği için kotası olan kullanıcıların biraz daha dikkatli olmaları, mümkün mertebe Wi-Fi ağını kullanarak Xperia LOUNGE uygulamasından faydalanmaları yerinde olacaktır.

Eğer sizi oyalayacak yeni ve ürünler kazanmanıza da yardımcı olacak bir eğlence uygulaması arıyorsanız göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PS4 Remote Play

    PS4 Remote Play uygulaması ile favori PlayStation oyunlarınızı Xperia telefon ve tabletinizde DualShock 4 kontrolörü ile oynayabilirsiniz.
  • Xperia Transfer Mobile

    Xperia Transfer Mobile, eski telefonunuz üzerinde yer alan verileri Sony Xperia akıllı telefonlarınız üzerine kolayca aktarabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.
  • Xperia Z Live Wallpaper

    Xperia Z Live Wallpaper, Android cihazlarınızın arkaplanlarını Sony'nin Xperia Z cihazına benzeten etkileyici bir uygulamadır.
  • Xperia Ear

    Xperia Ear uygulamasıyla Sony'nin akıllı kulaklığını yönetebilirsiniz.
  • XPERIA Football Theme

    XPERIA Football Theme uygulaması sayesinde Sony marka telefonunuzda değişiklikler yapmaya ne dersiniz? Bu uygulama ile telefonunuz futbol aşkıyla canlanacak.
  • Xperia™ Magical Autumn

    Xperia™ Magical Autumn uygulaması Sony marka cihazlarda temanızı değiştirmenizi sağlıyor.
  • Ninja

    Ninja uygulaması sayesinde Sony Xperia kullanıcıları fotoğraflarına ninja efektleri ekleyebiliyor.
  • Live on YouTube

    Live on YouTube uygulaması ile Xperia cihazınız ile YouTube'dan canlı yayın yapabilirsiniz.