XXCLONE

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
242 TOPLAM İNDİRME
4.44 MB DOSYA BOYUTU

XXCLONE programı sayesinde bilgisayarınızın Windows boot sektörünü kolayca kopyalayabilirsiniz.

XXCLONE programı, bilgisayarınızın işletim sisteminin olduğu diski veya disk bölümünü aynen kopyalayarak kolayca başka bilgisayarlarda da çalıştırabilmenizi yahut bilgisayarınızın bir yedeğini alabilmenizi sağlıyor. Windows klasörlerinin direkt olarak kopyalanması maalesef bilgisayarın boot olmasını sağlamadığı için bu tip boot sektörünü de kopyalayacak programlar gerekebiliyor ve XXCLONE da bunlardan birisi.

Programın arayüzü çok kolay bir şekilde tasarlandığı için bilgisayarlar konusunda çok deneyimli olmayan kullanıcılar bile tüm işlevlerinden faydalanabilir ve Windows sektörünü kopyalama işlemini gerçekleştirebilirler.

Program dilerseniz tüm bir diski aynen kopyalayabiliyor, dilerseniz de sadece Windows ile ilgili klasörleri kopyalıyor veya sadece kayıt defterinin transfer edilebilmesini de sağlıyor. Böylece her düzeydeki yedekleme ihtiyaçlarını karşılayabiliyor ve bilgisayarınızın korunması için tüm yedekleme işlemlerinin başarıyla gerçekleştirilmesine yardımcı oluyor.

Bu temel özelliklerinin yanında kullandıkça keşfedeceğiniz irili ufaklı pek çok ayar da mevcut ve bu ayarlar sayesinde daha ince düzenlemeler gerçekleştirebilirsiniz. Sistem kaynaklarını da verimli bir şekilde kullanan XXCLONE herhangi bir performans sıkıntısına neden olmuyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ashampoo Backup Pro

    Kolay ve güçlü yedekleme çözümü isteyenlere!
  • Coolmuster Android Assistant

    Coolmuster Android Assistant ile Android telefon yedekleme ve geri yükleme çok kolay! Android telefon yedekleme programı PC içindir.
  • Ashampoo Backup

    Tüm disk bölümlerini kolaylıkla yedekleyin ve geri yükleyin.
  • Yedek Servisi

    Yedek Servisi; Manuel, otomatik yedekleme, yedekleri geri alma ve Interbase yedekleme bölümü ile AKINSOFT Yedekleme Servisi artık yedeklerinizi alırken ya da yedeklerinizi geri alırken sadece bir tuşla işlem yapmanızı sağlıyor.
  • AOMEI Backupper Network

    Yedekleme yönetim çözümü
  • FBackup

    FBackup otomatik yedekleme seçeneği sunan, ücretsiz ve Türkçe dil desteğine sahip bir dosya yedekleme programıdır.
  • Auto Backup Software

    Auto Backup Software el ile ya da otomatik olarak yedekleme yapmak iin tasarlanm bir veri yedekleme yazlmdr
  • MiniTool ShadowMaker Free

    Verilerinizi güvende tutmak adına profesyonel yedekleme çözümü.