Yahoo Together

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
230 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Grup sohbet edin, organize olun.

Yahoo Together, Android telefonunuzda sevdiklerinizle anlık mesajlaşmak, grup sohbetleri yapmak için kullanabileceğiniz uygulamalardan biri.

Yahoo’nun ücretsiz olarak indirmeye açtığı grup sohbet uygulaması, diğerlerinin aksine sosyal ağ formunda değil. Mesajlaşmaya odaklanan, kullanmayacağınız özellikler sunmayan sade, modern bir sohbet uygulaması.

Yahoo’nun telefon üzerinden konuşmayı, mesajlaşmayı seven kişiler için hazırladığı sohbet uygulaması Yahoo Together adını taşıyor. Adından da tahmin edeceğiniz üzere ailenizle, iş arkadaşlarınızla, dostlarınızla iletişime geçmek için kullanabileceğiniz anlık mesajlaşma uygulaması. Sosyal ağ formuna bürünmek isteyen anlık sohbet uygulamalarından sıkıldıysanız değerlendirebilirsiniz. Sadece Yahoo Mail değil, tüm e-posta servisleriyle uyumlu çalışan iletişim uygulaması, hatırlatıcı, özel tepkiler, sessize alma butonu gibi güzel özellikler sunuyor. Herkese açık veya özel gruplar oluşturabiliyor, o anda almak istemediğiniz grup mesajları için bildirimleri tek dokunuşla sessize alabiliyor, Facebook’un dürtme butonu gibi bir butonla gruptaki herkese dikkat mesajı yollayabiliyor, etkinlik görünümünden sizden bahsedilen konuşmalar dahil önemli mesajlara ulaşabiliyor, kişileri grubunuza sadece bağlantı paylaşarak davet edebiliyorsunuz. Elbette fotoğraf, belge, bağlantı paylaşımı yapabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Yahoo Together

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
138.1 MB DOSYA BOYUTU

Sosyal ağlara özenmeyen grup sohbet, anlık mesajlaşma uygulaması

Yahoo Together, iPhone ve iPad’e yüklenebilen ücretsiz grup sohbet, anlık mesajlaşma uygulaması.

Diğer mesajlaşma uygulamalarından farkı; sosyal ağ özellikleri taşımaması. Sosyal ağ özelliklerini de taşımak isteyen mesajlaşma uygulamalarından sıkıldıysanız, Yahoo Together’ı deneyebilirsiniz.

Günümüz tasarım diline uygun, son derece modern, temiz bir kullanıcı arayüzüyle bizleri karşılayan Yahoo Together, yüz yüze pek sık gelemediğiniz arkadaşlarınızla, iş arkadaşlarınızla, ailenizle hızlıca iletişime geçmek için kullanabileceğiniz sohbet uygulamalarından biri. Hatırlatıcı ekleme, mesajlara klasik ifadeler yerine özel resimlerle karşılık verme, tek dokunuşla tüm grup üyelerinin dikkatini çekme, grupa bağlantıyla davet etme, etkinlik alanından tüm önemli mesajları görüntüleme, sıkıcı grup konuşmalarını sessize al butonuyla bitirme, özel sohbet konusu açma ve daha saymakla bitiremeyeceğim güzel özellikleri toplayan harika bir iletişim uygulaması. Sadece Yahoo Mail ile çalışmadığını da belirteyim. Bu arada iOS tarafında Türkçe dil desteği de sunuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yahoo Squirrel

    Yahoo Squirrel: Grup sohbet uygulaması
  • Voxox

    Voxox uygulaması ile Android cihazlarınızdan diğer platformlardaki dostlarınızla kolayca sohbet edebiliyor, onları arayabiliyorsunuz.
  • Zulip

    Zulip, Dropbox'ın iş kullanıcılarına ücretsiz sunduğu açık kaynak kodlu sohbet uygulaması.
  • weMessage

    weMessage uygulaması, iMessage uygulamasını Android cihazlarınıza getiriyor.
  • Dedi

    Alternatif bir anlık mesajlaşma uygulaması arıyorsanız, Dedi uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • DirectChat

    DirectChat uygulaması ile tüm mesajlaşma uygulamalarını tek bir platformda kullanabilirsiniz.
  • Yahoo Messenger

    Yahoo Messenger, Yahoo'nun ücretsiz anlık mesajlaşma uygulaması.
  • BiP APK

    BiP APK Android, Turkcell'in WhatsApp'a alternatif ücretsiz mesajlaşma ve kaliteli görüntülü arama uygulamasıdır.