Yakından Bak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
371 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Yakından Bak, çok yakından göreceğiniz fotoğraflardakilerin ne olduğunu tahmin etmeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunudur.

Yakından Bak, android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayarak oldukça keyidli vakit geçirebileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bulmaca oyunlarından bir tanesi.

Oyunda yapmanız gereken şey, size çok yakınlaştırılmış olarak gösterilen resimlerdekinin ne olduğunu tahmin etmek. Kimi zaman sevimli bir hayvan kimi zaman ise tatlı bir meyvenin yakınlaştırılmı fotoğrafına bakarak size verilen karışık harfleri kullanıp doğru tahmin yapmalısınız.

Doğru olarak bildiğiniz tüm tahminlerinizde 15 altın kazanıyorsunuz. Bu altınları ise zor durumda kalıp tahmin edemediğiniz resimlerde, karışık harfleri elemek veya kelimenizdeki harflerden birini açmak için kullanabilirsiniz.

Vakit öldürmek için bulmaca çözmeyi sevenlerin Android telefon ve tabletlerine ücretsiz olarak yükleyerek istediklerini gerçekleştirebilecekleri Yakından Bak uygulamasına bir göz atmanızı öneririm.

Barış YANIK

Yakından Bak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME

Yakından Bak, iPhone ve iPad sahiplerinin oynayarak keyifli vakit geçirebileceği ücretsiz bulmaca oyunlarından bir tanesidir.

Yakından Bak, tam da adı gibi resimlere oldukça yakından bakacağınız bir iOS bulmaca oyunudur. iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyunda, meyve türlerine ve sevimli hayvan resimlerine bakacaksınız. Fakat öle sandığınız gibi düz resimlerine değil. Çok daha yakınlaştırılmış hallerine bakacağınız meyve ve hayvanların ne olduğunu bulmaya çalışacağınız oyunda size bir çok harf verilmektedir.

Özellikle çocuklar için oldukça eğlenceli bir oyun olan Yakından Bak sayesinde çocuklarınız arkadaşları ile birlikte keyifli vakit geçirebilirler. Doğru bildiğiniz her bir soru için kazanılan 15 altını, daha sonra karşılaşacağınız zor sorularda harf satın almak için kullanabilirsiniz. Böyleleikle tahmin edemediğiniz soruları da zorlanmadan geçebilirsiniz.

Çilek ve muz gibi en tatlı ve sevilen meyvelerin resimlerine bakarak tahmin etmeye çalışacağınız oyunun arayüzü oldukça sade ve kullanışlı. Çocuklarınız bile herhangi bir zorluk yaşamadan oyunu rahatlıkla oynayabilirler.

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz tahmin etme ve kelime oyunları arıyorsanız, Yakından Bak oyununu mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Oğlum Bak Git

    Türkiye'de fenomen haline gelen "oğlum bak git" videosu için geliştirilen Android uygulamasıdır.
  • Tırnak Falı

    Tırnak Falı, yoğun ilgi gören fal bakma yöntemleri arasında. Ücretsiz tırnak falı baktırmak için hemen uygulamayı yükleyin.
  • NFL Mobile

    NFL Mobile uygulaması ile Amerikan Futbolunu daha yakından takip edebilirsiniz.
  • Tribe

    Tribe uygulamasını kullanarak sadece sizi en yakından tanıyanlarla videolarınızı Android üzerinden paylaşabiliyorsunuz.
  • Fashion Style

    Bayan Android kullanıcıları için, modayı yakından takip etmelerini sağlayacak olan mobil uygulamadır.
  • Sinemalar

    Sinemalar uygulaması ile vizyondaki filmleri yakından takip edebilirsiniz.
  • Yazete

    Yazete.com Android uygulaması ile Türkiye ve dünya gündemini yakından takip edebilirsiniz.
  • Zara

    Zara'nın resmi Android uygulaması ile sanatçıyı daha yakından takip edebilirsiniz.