Yandex Browser

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,555,376 TOPLAM İNDİRME
2.2 MB DOSYA BOYUTU

Yandex Browser, internet üzerinde gezinmek için kullanabileceğiniz hızlı, sade ve kullanışlı bir internet tarayıcısıdır.

Yandex Browser, Rusya'nın en popüler arama motoru olan Yandex tarafından geliştirilen sade, hızlı ve kullanışlı bir internet tarayıcısıdır. Google Chrome da olduğu gibi Chromium alt yapısı üzerine kurulan Yandex Browser sade kullanıcı arayüzüyle dikkat çekmektedir.

Yandex Browser İndir

Türkiye tarayıcı pazarında da yavaş yavaş kendini göstermeye başlayan Yandex Browser sayesinde kullanıcılar aynı zamanda Yandex tarafından Türk kullanıcılarının beğenisine sunulan Yandex.Disk, Yandex.Haritalar, Yandex.Mail gibi Yandex servislerine de doğrudan erişim sağlayabiliyorlar.

Akıllı satır, favori siteler, turbo modu gibi farklı ve dikkat çeken özelliklerinin yanında sade, kullanışlı ve hızlı arayüzü sayesinde kullanıcılara kusursuz bir web deneyimi yaşatabilmek için hazırlanan tarayıcının bu konuda oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim.

Kullanmakta olduğunuz tarayıcıdan memnun değilseniz ve alternatif olarak kullanabileceğiniz bir tarayıcıya ihtiyaç duyuyorsanız, Yandex Browser'ı mutlaka denemenizi öneririm.

Yandex Browser Özellikleri

  • Sade kullanıcı arayüzü
  • Akıllı satır özelliğiyle hem site adreslerini hemde arama sorguları tek yerden kontrol edebilme
  • Favori siteler özelliği sayesinde tüm favori sitelerinize aynı yerden tek tıklamayla ulaşabilme
  • Turbo modu sayesinde internet siteleri yüzde 35'e kadar daha hızlı
  • Hızlı bağlantılar
  • Üç farklı dilde çeviri (Türkçe, Rusça, İngilizce)
  • Özelleştirilebilir arka planlar
  • Eşitleme (senkronizasyon) özelliği sayesinde farklı bilgisayarlar üzerinde bile tarayıcınıza giriş yaparak kendi ayarlarınızla kullanabilme
  • Yandex'in güvenlik sistemi milyonlarca siteyi denetler ve bu sayede Yandex Browser güvenli bir web deneyimi yaşamanıza olanak sağlar.
  • Diğer tarayıcılar üzerindeki verileri doğrudan içe aktarabilme
Can Çevrim

Yandex Browser

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
26,365 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Android mobil cihazınızda web sitelerini en hızlı şekilde gezmek ve güvenle internette sörf yapmak için Yandex.Browser'ı kullanabilirsiniz.

Yandex ülkemize geçtiğimiz sene geldiğinden beri hiç durmadan yeni ürünlerini sunuyor ve internet dünyasında diğer şirketlerin cesaret edemediği adımları atmaya devam ediyor. Yandex.Browser, şirketin PC ve Mac'ler için ürettiği kullanışlı bir web tarayıcısıydı ve şimdi de Android akıllı telefon ve tabletler için hazırlanmış sürümü bizlerle birlikte.

Uygulamaya girdiğinizde fark edebileceğiniz gibi oldukça hızlı bir tepki süresine sahip olan Yandex.Browser, aramaları da çok hızlı tamamlayabiliyor ve adres çubuğuna tüm adresi girmenize gerek bırakmadan istediğiniz web sitesine sizi yönlendirebiliyor.

Hemen ekranın alt kısmında yer alan akıllı satır sayesinde kolayca arama ve adres girişlerini yapabildiğiniz için uygulamayı kullanırken çok hızlı olabileceğinize inanıyorum. Sadece klavye girişini değil, aynı zamanda mikrofon ile söylenen girişleri de anlayabilen tarayıcı, web sitelerinin sadece adını yazarak ya da söyleyerek ziyaret edebilmenize imkan tanıyor.

Arama sonuçlarında ise direkt olarak aradığınız nesneleri size sunan Yandex.Browser, böylece müzik arıyorsanız direkt dinlemenizi, resim arıyorsanız direkt görüntülemenizi sağlayabiliyor. Adres girmeden önde karşınıza çıkan favoriler ekranı ise masaüstü PC sürümünde olduğu gibi en sevdiğiniz ve sık girdiğiniz web sitelerini hemen görmenizi sağlıyor.

Tabii ki Yandex.Browser denince akla gelen turbo modu bu sürümde de unutulmamış. Özellikle internet bağlantısı sınırlı ve kotalı olanların işine yarayacak olan bu mod, web sayfalarının içeriklerini sıkıştırarak sayfaların çok daha hızlı açılmasını sağlıyor.

Yenilikler:

  • Android tablet desteği
  • Cihazlar arası senkronizasyon
  • Daha az güç tüketimi
  • Turbo modu sürekli çalışacak şekilde ayarlama
Yiğit Ekim Demir

Yandex Browser

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,906 TOPLAM İNDİRME
32.2 MB DOSYA BOYUTU

Yandex.Browser, iPad için hızlı ve kullanışlı web tarayıcısıdır.

Rus kökenli arama motoru Yandex’in güvenli ve hızlı web tarayıcısı Yandex.Browser, iPad için rahat ve kullanışlı web deneyimi sunar. Sitenin adresini tam yazmadan ziyaret edeceğiniz siteyi algılar. Aradığınız web sayfalarına tek dokunuşla erişmenizi sağlayan dahili araması ve hızlı sayfa yüklemesi ile dikkat çeken Yandex.Browser ile favori siteleriniz parmaklarınızın ucunda.

Akıllı Kutu, web adreslerini ve yazılan / söylenilen arama sorgularını anlar, basit bir açıklama ile (“haberler” gibi) çok sayıda sayfa tanır, hazırlanmış kısa bilgi ve verileri öneriler arasında görüntüler. Yandex.Browser’ın aradığınızı daha kolay bulmanıza yardımcı olmak için arama sonuçlarının yanında web sayfalarını da açar.

Yandex.Browser bazı yanıtları anında göstererek zamandan tasarruf etmenizi sağlar. (Harita üzerinde en yakındaki kafenin yeri, resimler, haberler, videolar gibi.) Yandex.Browser’ın adres çubuğunda veya yeni bir sekme açarken görünen Tablo, sık ziyaret ettiğiniz siteleri gösterir. Favori sitelerinizi tablo üzerine sabitleyerek sitelere hızlıca erişebilirsiniz. Turbo teknolojisi internet bağlantınızın yavaş olması durumunda devre girerek web sayfalarını sıkıştırır. Böylece bağlantınız yavaş olsa dahi web sayfaları daha hızlı yüklenir.

iPad’iniz için hızlı ve sade web tarayıcısı arıyorsanız Yandex.Browser’ı kesinlikle öneririm.

Erkan Calp

Yandex Browser

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
22,265 TOPLAM İNDİRME
68.9 MB DOSYA BOYUTU

Yandex internet tarayıcısını kullanarak hem Yandex servislerinden kolayca faydalanabilir hem de hızlı ve güvenli bir internet gezintisi yapabilirsiniz.

Yandex ülkemize giriş yaptığından beri verdiği panorama, haritalar, bulut depolama, arama motoru ve e-posta gibi pek çok kaliteli hizmetiyle Türk kullanıcıların gönlünde taht kurduktan sonra şimdi de internet tarayıcısı ile karşımızda.

Yandex internet tarayıcısı flash oynatma, pdf gösterebilme gibi pek çok standart özelliği içerisinde barındırarak hem diğer tarayıcılardan geri kalmıyor hem de yandex servislerine rahat erişim, bulut bilişim desteği ve Chromium altyapısı ile hız, güvenlik, kullanılabilirlik ve internete rahat erişim olanağı sunuyor.

Geliştiriciler için de geniş olanaklar barındıran Yandex web tarayıcısına herkesin bir defa da olsa göz atması gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yandex Browser Fenerbahçe

    Yandex Browser Fenerbahçe, Fenerbahçe sevdalıları için takımlarının temasına sahip bir internet tarayıcısı.
  • Yandex Browser Galatasaray

    Yandex Browser Galatasaray, Galatasaray taraftarları için özel hazırlanmış internet tarayıcısı.
  • Yandex Browser Beşiktaş

    Yandex Browser Beşiktaş, Beşiktaş temasına sahip Yandex'in internet tarayıcısıdır.
  • Yandex Elements

    Yandex Elements, Internet Explorer ve Firefox için hazırlanan Yandex tarayıcı eklentisidir.
  • Avast Secure Browser

    VPN'li güvenli internet tarayıcısı Avast Secure Browser, webde 4 kata kadar daha hızlı ve reklamsız gezinme sağlar.
  • Brave Browser

    Brave Browser, reklam engelleme özellikli, Google Chrome'dan hızlı, güvenli web tarayıcısıdır.
  • CCleaner Browser

    CCleaner Browser, Windows için hızlı, güvenli ve gizlilik özelliklerine sahip internet tarayıcıdır.
  • AVG Secure Browser

    AVG Secure Browser, Windows, Mac ve Android cihaz kullanıcıları için hızlı, güvenli ve daha gizli web tarayıcı.