YASUHATI

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,671 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Yasuhati: Sesle oynanan popüler Android oyunu

YASUHATI, sesle oynanan popüler PC oyunu ve artık mobil platformda da indirilebilir. Bir Japon oyunu olan Yasuhati’nin Android telefonlarda oynanan sürümü sadece 23MB ve APK dosyasına ihtiyaç duymadan direkt telefonunuza indirip oynamaya başlıyorsunuz.

PC platformunun ardından mobile çıkış yapan ses kontrollü platform oyunu YASUHATI’de bir nokta karakteri kontrol ediyorsunuz. Piksel, siyah beyaz grafiklere sahip olan oyunda karakteri ilerletmek, yönlendirmek için sesinizi kullanıyorsunuz. Sesin yükseliğine göre karakter farklı bir hareket sergiliyor. Düşük ses çıkardığınızda karakter ileri gidiyor, sesi biraz yükselttiğinizde zıplıyor, bağırdığınızda yükseğe zıplıyor. Şu an için 3 bölüm ve sonsuz mod seçeneği var.

Şarkı söyleyerek, garip sesler çıkararak oynayabileceğiniz ilginç bir müzik oyunu YASUHATI. Yasuhati oynaması ilginç bir mobil oyun olduğundan nasıl oynandığını merak edebilirsiniz. Arama bölümünden Yasuhati oyununu en iyi oynayanların canlı videolarına ulaşabilirsiniz.

Yasuhati Nasıl Oynanır? - Yasuhati Oynanış Videosu

Erkan Calp

YASUHATI

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME
57.6 MB DOSYA BOYUTU

Sosyal medyanın popüler oyunu Yasuhati, mobilde!

YASUHATI, sesle oynanan popüler Japon oyunu. PC’nin ardından mobil platforma giriş yapan müzik oyununda karakteri sesinizle yönetiyorsunuz. Bağıra çağıra, şarkı söyleyerek evde keyifle oynayacağınız bir mobil oyun. İndirmesi de oynaması da ücretsiz, boyutu da 57MB!

Sosyal medyada videosu çekilen popüler oyunlardan biri Yasuhati, akıllı telefon ve tablette de oynanabiliyor. iPhone/iPad’inize ücretsiz indirip direkt oynamaya başlayacağınız siyah beyaz piksel görselli oyunda nota karakterin engelleri aşıp bölüm sonuna ulaşmasına yardımcı oluyorsunuz. 3 bölümden oluşan + sonsuz mod içeren platform oyununda ses yüksekliğine göre karakterin hareketi değişiyor. Alçak seste karakter ilerliyor, yüksek seste zıplıyor, çok yüksek seste de yükseğe zıplıyor.

Yasuhati Nasıl Oynanır? Yasuhati Oynanış Videosu:

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BeatEVO YG

    Keyifli dakikalar geçirebileceğiniz keyifli bir müzik oyunu
  • BTS WORLD

    BTS World oyunu (Android İndir): BTS grubunun menajeri olun.
  • Beat Legend: AVICII

    Beat Legend: AVICII Android İndir: DJ'in hit parçaları eşliğinde süper zevkli bir mobil oyun
  • Beatstar

    Beatstar: Android cihazlarda oynayabileceğiniz, doğru zamanda notalara basmaya dayanan bir müzik/ritim oyunudur.
  • Magic Tiles 3 APK

    Magic Tiles 3 APK, piyano çalmayı sevenlerin favori müzik oyunu. Piano Tiles 3 Android telefonlara ücretsiz indirilebilir.
  • TAPSONIC TOP

    Şarkı ritmine ayak uydur ve adımları kaçırma.
  • 2048 BEAT

    Android platformda müzik oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli bir oyundur.
  • PARADE!

    Harika zamanlar geçirebileceğiniz bir müzik oyunu