Yazılım Atölyesi Kodlama Öğren

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Yazılım Atölyesi Kodlama Öğren uygulaması, mobil cihazlarda kolayca programlama dili öğrenmeye olanak tanıyor.

Yazılıma meraklıysanız ve henüz daha başlangıç için bir adım atmadıysanız, Yazılım Atölyesi Kodlama Öğren uygulamasını indirerek, istediğiniz her yerde kodlama öğrenebilirsiniz. Birçok farklı yazılım dilinin eğitimini veren bu uygulamada, çokça bilgi birikimi kazanacaksınız ve yeni projelere imza atacaksınız. 

Akademi içerisinde seçebileceğiniz çeşitli programlama dilleri bulunuyor. Bunlardan bazıları; Python, JavaScript, C++, HTML/CSS ve daha birçok dil bulunuyor. Öncelikle ne istediğinize göre hareket etmelisiniz. Bir web sitesi tasarlamak istiyorsanız HTLM ve CSS'e, oyun programlamak istiyorsanız C# diline, yapay zeka üzerinde çalışma yapmak için de Python gibi dillere ağırlık verebilirsiniz. 

Yazılım

Yazılım Dilleri Hangi Alanlarda Kullanılır?

Yazılım Atölyesi Kodlama Öğren İndir

Yazılım Atölyesi Kodlama Öğren uygulamasında, çalışma ve öğrenme zamanınızı esnek olarak belirleyebilirsiniz. İstediğiniz zaman, kahvenizi yudumlayarak programlama dili öğrenebilirsiniz. Ayrıca, öğrendiklerinizi sadece öğrenmekle kalmayıp, uygulamalı egzersizlerle de pekiştireceksiniz. 

İlerlemenizi takip etmek adına, seçtiğiniz ve halihazırda öğrenmekte olduğunuz programlama dilinde projeler hazırlayın. Tabii ki bu egzersizler ilk başlarda kolay ve anlaşılır olacaktır. Gittikçe projelerinizi arttırarak, öğrendiğiniz yeni şeyleri pekiştirebilirsiniz. Siz de Yazılım Atölyesi Kodlama Öğren indirerek, istediğiniz zaman istediğiniz yerde programlama dili öğrenebilirsiniz. 

 

Berkcan Aktürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Örneklerle Yazılım Öğren

    Örneklerle Yazılım Öğren uygulaması, birçok programlama dilini örneklerle pekiştirerek sizlere anlatıyor.
  • Scode - Kod Dünyası

    Scode, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde hem oyun oynayıp hemde kodlama öğrenebileceğiniz bir uygulamadır.
  • Algo Dijital

    Algo Dijital, 6-12 yaş arası çocuklar için geliştirilen bir kodlama oyunu.
  • Nerd AI

    Çeşitli konular hakkında yapay zekadan yardım alabileceğiniz Nerd AI uygulamasında, kodlama ve dil öğrenmek gibi farklı olanaklardan yararlanabilirsiniz.
  • Çocuk Eğitimi Oyunu

    Eğitici oyunlarla eğlenerek öğren.
  • QuickEdit Text Editor

    QuickEdit Text Editor, hem kod düzenleyici olarak, hem de bir metin düzenleyici olarak kullanabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Çöz-Öğren

    Çöz-Öğren uygulamasıyla açıköğretim sınavlarına dilediğiniz her yerden çalışabiliyorsunuz.
  • Firefox

    Firefox yepyeni bir arayüz ve platform bağımsız çalışabilen yeni kodlama yapısıyla hazırladığı yeni tarayıcısını ilk kez Android cihazlarda kullanıcılarına sunuyor.