Yeni Şafak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
326 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Yeni Şafak, Türkiye ve Dünya gündemini yansıtan güncel haberlerin yer aldığı gazete uygulamaları arasında.

Yeni Şafak, Türkiye ve Dünya gündemini yansıtan haberleri ve tüm ulusal gazetelerin güncel manşet sayfalarını takip edebilmenin yanında piyasa bilgilerine, hava durumuna, namaz vakitlerine ulaşabildiğiniz gazete uygulaması.

Yeni Şafak gazetesinin mobil uygulamasını Android telefonunuzda ücretsiz olarak, üye olmadan kullanabiliyorsunuz. Haber okumayı kolaylaştıran kart tasarımına sahip uygulamada sağa ve sola kaydırarak haberler arasında hızlıca geçiş yapabiliyor, beğendiğiniz haberleri sosyal mecralarda hızlıca paylaşabiliyorsunuz. Yalnız haberlere yorum yapma şansına sahip değilsiniz.

Haberleri Gündem, Dünya, Ekonomi, Spor, Teknoloji, Hayat kategorilerine göre listeleyen ve son dakika gelişmelerini anlık bildiren Yeni Şafak mobil uygulamasında TVNET kanalını canlı olarak izlemeniz de mümkün.

Erkan Calp

Yeni Şafak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

Yeni Şafak mobil uygulamasıyla gündemi iOS cihazlarınızdan ve Apple Watch'unuzdan takip edin.

Yeni Şafak, iPhone ve iPad’inizde gazete okuyan biriyseniz Türkiye ve Dünya gündemine ilişkin sıcak gelişmeleri takip etmek adına kullanabileceğiniz uygulamalar arasında.

Son dakika haberlerini anlık bildirimlerle sunan ve haberleri kategori bazında listeleyen Yeni Şafak mobil uygulamasında haberler kart olarak gösteriliyor. Bu sayede hem haberler arasında geçiş yapmanız oldukça basit, hem de düşük internet bağlantısında dahi içerikleri hızlıca görüntüleyebiliyorsunuz. Kart tasarımlı oldukça sadeleştirilmiş arayüz ilginiz çeken konudaki haberlere de kolaylıkla ulaşmanızı sağlıyor.

Yeni Şafak gazetesinde yayınlanan haberlerin yanı sıra tüm ulusal gazetelerin o günkü manşet sayfalarını görebileceğiniz uygulamada hava durumunu, piyasa bilgilerini, namaz vakitlerini takip etmeniz de mümkün. Apple Watch kullanıcısı iseniz bildirimleri saatinizden alma ve flaş haberleri kaçırmama şansına da sahip olmuş oluyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Şafak Sayar+

    Şafak Sayar+ uygulaması askerlerin terhis gününe kadar atlamadan şafak sayan ücretsiz bir uygulamadır.
  • Şafak Sayacı

    Şafak Sayacı, askere giden arkadaşlarınızın ve sevdiklerinizin askerlik süresini takip edip kalan süreyi görebilmek için kullanabileceğinizz etkileyici ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Şafak Sayar

    Şafak Sayar, askerdeki tanıdıklarınızın kalan gün sayısını kolayca hesaplayarak kontrol edebileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Contenting

    Contenting, kişiselleştirilmiş içerik akışı sağlayan yeni nesil içerik asistanı.
  • Mehmetçik Şafak Sayar

    Askerliğinizin bitmesine kaç gün kaldığını kolaylıkla takip edebilirsiniz.
  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Tertip

    Tertip, askerlerin ve asker yakınlarının Android telefon ve tabletleri üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceği gelişmiş bir sesli şafak uygulamasıdır.
  • Harita Dergisi (HGM)

    Harita Dergisi (HGM) uygulamasıyla e-dergi formatında Harita Dergisi'ni okuyabilirsiniz.