Yo! Let's UP

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Yo! Let's UP, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Yo! Let's UP, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Rengarenk bir kurguya sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Reflekslerinizi sınayabileceğiniz bir oyun olan Yo! Let's UP, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunudur. Tek dokunuş moduyla oynanan oyunda farklı rekabet modları ve görevler yer alıyor. Oyunda sağdan ve soldan gelen renkli blokları tam ortada durdurmaya ve yükseklere kadar çıkmaya çalışıyorsunuz. Dengede kalabilmek ve yıkılmadan ilerlemek için blokların ağırlık noktalarını bulmak oldukça önemli rol oynuyor. Zamana karşı yarıştığınız oyunda işiniz oldukça zor. Son derece dikkatli olmalı ve elinizi çabuk tutmalısınız. Arkadaşlarınıza karşı oynayabileceğiniz oyunda çok eğleniyorsunuz.

Kontrol ettiğiniz karakteri farklı görünümlere sokabiliyor ve oyuna renk katabiliyorsunuz. Keskin renk geçişlerine sahip olan oyunda renkli bir atmosfer sizleri bekliyor. 9 farklı oyun moduna sahip olan oyunda boş zamanlarınızı dilediğiniz gibi geçirebiliyorsunuz. Eğer bu tarz oyunlardan zevk alan biriyseniz bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

Yo! Let's UP oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Yo! Let's UP

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Yo! Let's UP, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Yo! Let's UP, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Birbirinden zorlu oyun modlarına sahip olan oyunda reflekslerinizi sınayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Yo! Let's UP, tek dokunuş moduyla oynayabileceğiniz zevkli bir oyundur. Oyunda dengede kalmak için dikkatli olmanız ve elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Renkli bloklar üzerinde zıplayarak yükseğe çıkmaya ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan oyunda tek yapmanız gereken doğru zamanda ekrana dokunmak. Oyunda sağdan ve soldan gelen renkli blokları en uygun yerde durdurmaya ve yükseklere doğru kule yapmaya çalışıyorsunuz. Kulelerin dengede kalabilmesi için blokların ağırlık merkezlerini doğru tahmin etmeniz oldukça önemli.

Renkli ve sade görsellere sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz bir imkan sunan oyunda çok eğleniyorsunuz. Eğer bu tarz oyunlardan zevk alıyorsanız Yo! Let's UP'ı mutlaka denemelisiniz. Kontrol ettiğiniz karakteri de özelleştirebiliyor ve daha farklı bir görünüm elde edebiliyorsunuz. 9 farklı oyun moduna sahip olan oyunda boş zamanlarınızı dilediğiniz gibi geçirebiliyorsunuz. Eğer bu tarz oyunlardan zevk alan biriyseniz bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

Yo! Let's UP oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Let’s Zeppelin

    Let's Zeppelin tamamen ücretsiz olarak sunulan ve her yaş kitlesine hitap eden eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Let's Twist

    Let's Twist, Android platformunda öne çıkan Türk yapımı arcade oyunları arasında.
  • Let it Goat

    Let it Goat! tamamen ücretsiz olarak sunulan ve özellikle refleks becerilerine dayalı dinamikleriyle dikkat çeken bir oyun.
  • Let's Go Rocket

    Let's Go Rocket ile Android cihazlarınızdan roketinizi kullanarak uzay maceralarına atılmaya hazır olun.
  • Skater - Let's Skate

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Yo

    Yo, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz anlık bir selamlaşma uygulamasıdır.
  • Let's Create! Pottery Lite

    Android kullanıcıları için çamurdan çömlek yapma sanatını deneyebilecekleri harika bir uygulama.
  • Fired Up

    Fired Up mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur