Yobot Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Yobot Run, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir platform oyunudur.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu olan Yobot Run ile zevkli zamanlar geçirebiliyor ve boş vakitlerinizi değerlendirebiliyorsunuz. Zorlu engellerin ve düşmanların yer aldığı oyunda işiniz çok zor. 

Retro grafiklere sahip bir oyun olarak karşımıza çıkan Yobot Run'da aksiyon dolu sahnelerin içerisine giriyor ve fabrikanın güvenliğini sağlamaya çalışıyoruz. Düşmanlarınıza çarpmadan ilerlemeye çalışıyor ve zorlu bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. Birbirinden zorlu 32 bölüme sahip olan oyunda retro bir robotu yönetiyor ve en kısa sürede çıkış noktasına ulaşmaya çalışıyorsunuz. Zorlu düşmanlar ve engeller sizleri bekliyor. Aksiyon dolu bir platform oyunu olan Yobot Run aynı zamanda Türk geliştirici tarafından piyasaya sürülmüştür. Bu nedenle Yobot Run'ı mutlaka denemelisiniz. 

Maceradan maceraya koştuğunuz Yobot Run'da hem eski tarz oyunlar olan özleminizi gideriyor hemde can sıkıntınızı gideriyorsunuz. Eğlenceli müzikleri ve eşsiz kurgusuyla Yobot Run'ı sakın kaçırmayın.

Yobot Run oyununu Android işletim sistemine sahip cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Yobot Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
133 MB DOSYA BOYUTU

Yobot Run, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Yobot Run, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir platform oyunu olarak dikkat çekiyor. Oyunda zorlu bölümleri geçmeye çalışıyor ve düşmanlarınızdan kaçıyorsunuz.

Yerli yapım bir oyun olarak karşımıza çıkan Yobot Run'da retro grafikler eşliğinde aksiyon dolu bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. Zevkli zamanlar geçirmenizi sağlayacak olan Yobot Run, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu olan Yobot Run ile zevkli zamanlar geçirebiliyor ve boş vakitlerinizi değerlendirebiliyorsunuz. Zorlu engellerin ve düşmanların yer aldığı oyunda işiniz çok zor. Birbirinden zorlu 32 bölüme sahip olan oyunda retro bir robotu yönetiyor ve zorlu engellerden kaçmaya çalışıyorsunuz. Ayrıca bölümleri geçebilmek için ufak bulmacaları da çözmeli ve beyninizi çalıştırmalısınız. Özenle hazırlanmış bölümleri geçmek için bu oyunu mutlaka denemelisiniz. Aksiyon dolu bir oyun arıyorsanız bu oyun tam size göre.

Eski tarz 8 bit retro grafiklerin ve eğlenceli ses efektlerinin yer aldığı oyunda can sıkıntınızı gideriyor ve eğlenceli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Aksiyon ve macera bu oyunda sizleri bekliyor.

Yobot Run oyununu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Run Cow Run

    Run Cow Run, Android platformu üzerindeki en eğlenceli aksiyon ve koşu oyunlarından biri olarak oldukça keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak başarılı bir uygulamadır.
  • Run Sackboy! Run!

    Run Sackboy! Run!, diğer sonsuz koşu oyunlarına göre çok daha kaliteli grafiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli bir Android sonsuz koşu oyunu.
  • Run Lala Run

    Run Lala Run, zaman geçirebilmeniz için geliştirilen ücretsiz, basit ve eğlenceli Android koşu oyunlarından bir tanesi.
  • Run Run Roy

    Run Run Roy, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir koşu oyunudur.
  • Run Run Super V

    Run Run Super V, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir robot oyunudur.
  • Run Square Run

    Run Square Run, Android kullanıcılarının oynayabileceği eğlenceli ve heyecanlı sınırsız koşu oyunlarından bir tanesidir.
  • Run Lucy Run

    Sürükleyici bir parkur koşu oyunu
  • Shark Shark Run

    Shark Shark Run mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur