Yoga Studio

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Yoga Studio uygulaması her seviyeden kullanıcılar için detaylı yoga dersleri sunuyor.

Yoga Studio uygulaması Android cihazlarınız üzerinden evde yoga yapabilmek için detaylı eğitim videolarını sizlere sunuyor.

Bedensel ve ruhsal olarak rahatlamanızı amaçlayan bir aktivite olan yoga pek çok olumlu etkiye sahip olduğu biliniyor. Geçmişi çok eskilere dayanan bu aktivite ile stresi azaltabiliyor ve tüm duyularınızı etkin hale getirebiliyorsunuz. Siz de yoga yapmak istiyor, fakat bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız sizleri Yoga Studio uygulamasıyla tanıştıralım. Evinizin rahatlığında yoga yapabilmeniz için ihtiyacınız olan tüm bilgileri ve eğitim videolarını sizlere sunan uygulamada, HD kalitede 65 adet yoga dersi bulunuyor.

280’i aşkın yoga pozisyonu ve detaylı anlatımlar içeren videolar sunan Yoga Studio uygulamasında, kendiniz için oluşturacağınız planlar sayesinde kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Hem yeni başlayanlar hem de ileri seviyedeki kullanıcıların faydalanabileceği uygulama 72.99 TL’ye satılıyor. Özel eğitmene vereceğiniz ücrete kıyasla daha ucuz olsa da, yine de uygulamaya biçilen fiyatın oldukça pahalı olduğunu belirtmeliyim.

Uygulama özellikleri

  • HD kalitede 65 adet hazır yoga ve meditasyon dersleri
  • Kendi egzersiz planlarınızı oluşturma
  • 280’i aşkın yoga pozisyonu ve detaylı anlatımları
Volkan Yılmaz

Yoga Studio

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
89.3 MB DOSYA BOYUTU

Yoga Studio, yogaya başlamak isteyenler yada evde yoga yapmak isteyen iPhone ve iPad sahiplerinin kullanabileceği yararlı ve eğitici bir uygulama.

Yoga Studio, kendi evinde yoga yapmak isteyen fakat nasıl yapılacağını bilmeyen mobil cihaz kullanıcılarını yönlendirerek eğitebilmek için geliştirilen yararlı ve ücretli bir iOS uygulaması.

Yoga kategorisinde bulabileceğiniz en gelişmiş uygulamalardan bir tanesi olan Yoga Studio, yoga yapmanıza, kendinize özel kişiselleştirmeler yapmanıza ve planlı çalışmanıza olanak sağlıyor. Takip edilmesi kolay olan HD kalitesindeki videolar sayesinde tüm yoga hareketlerini en ince detaylarına kadar öğrenerek uygulayabiliyorsunuz.

Toplamda 65 adet hazır yoga dersi içeren uygulama ayrıca 280 tane yoga posizyonu hakkında detaylı anlatım ve videoya sahip. Düzenleyeceğiniz plan sayesinde de hiç bir zaman nerede kaldığınızı yada ne yapmanız gerektiğini merak etmeyerek düzenli bir şekilde yoga derslerinizi yapabiliyorsunuz.

Yeni başlayanlar için oldukça yardımcı olan uygulama aynı zamanda işin ustaları içinde mükemmel bir kaynak. iPhone ve iPad'ler için geliştirilen uygulamanın tek kötü yanı ise ücretli olması. Çok pahalı olmayan uygulama yoga derslerine vereeğiniz ücret ile kıyaslanamayacağı için bir defaya mahsus satın alarak kullanabilirsiniz. Gerçekten bir yoga uygulamasına ihtiyacınız var ise, Yoga Studio sizin en büyük yardımcılarınızdan biri olacaktır.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yoga.com Studio

    Yoga.com Studio, yoga yapmak isteyip yoga derslerine katılmak için yeterli vakit bulamayınların Android telefon ve tabletleri üzerinde kullanarak Yoga yapabilecekleri etkileyici ve kullanışlı bir uygulamadır.
  • Yoga | Down Dog

    Yoga | Down Dog: En iyi yoga uygulamaları arasında
  • 5 Minute Yoga

    5 Minute Yoga Android uygulaması hızlı ve kolay yoga egzersizleri içeriyor.
  • ÜCRETSİZ Kolay Yoga

    Ücretsiz Kolay Yoga uygulaması Android için yoga dersleri sunan bir programdır.
  • Simply Yoga Free

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yoga uygulamasıdır.
  • Relax Melodies: Sleep & Yoga

    Android cihazlarınızda stres atmak ve rahatlamak için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Pocket Yoga

    Android cihazınızda kullanabileceğiniz yoga uygulamasıdır.
  • Daily Yoga

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yoga uygulamasıdır.