YourSelf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
166 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir astroloji uygulamasıdır.

YourSelf, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir burç ve astroloji uygulamasıdır. Fakat bu uygulama benzerlerinin aksine sadece burçlarla değil diğer astrolojik bilgilerle de ilgileniyor.

Bildiğiniz gibi burçlar doğum tarihimize göre belirlenen ve karakterimize yön verdiği söylenen işaretler. Bu işaretlere göre uzmanlar hem karakterimizin tahlilini yapabiliyor hem de geleceğimizi tahmin edebiliyorlar.

İnanmıyor bile olsanız meraktan her gün burcunuzu okursunuz. Fakat inanıyorsanız bunu bir adım daha ileri taşıyabilirsiniz. YourSelf uygulaması doğum tarihinize göre güneş, ay, merkür ve venüsün pozisyonlarını okuyarak yorumlar.

Aynı zamanda uygulama aracılığıyla Çin burcunuzu ve kişisel numaralarınızı da öğrenebiliyorsunuz. Bunun için doğum tarihinizi bütün detaylarıyla uygulamaya giriyorsunuz ve ardından sonuçları sizin için çıkarıyor.

İsterseniz genel burcunuza göre, ister çin burcunuza isterseniz de numaranıza göre size günlük, haftalık, aylık ve yıllık tahminlerde bulunan uygulama, bu tarz konularla ilgilenenlerin hoşuna gidecek türden diyebilirim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YourSelf

x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir astroloji uygulamasıdır.

Burçlara ve diğer fallara inansak da inanmasak da arkadaşlara arasında sürekli sohbet konusu oldukları için ve meraktan bu konularla hepimiz ilgileniyoruz. Ama eğer inanıyorsanız çok daha derinlere dalmak istiyor olabilirsiniz.

YourSelf uygulaması, bu konularda derinlemesine bilgi edinebileceğiniz ve kendinizle ilgili pek çok şey keşfedebileceğiniz uygulamalardan bir tanesi. Bir astroloji ve numeroloji uygulaması olan YourSelf'i iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz.

Uygulamada hem karakterinizle ilgili ipuçlarına ulaşabiliyor hem de geleceğinizle ilgili tahminlere bakabiliyorsunuz. Bunun için öncelikle doğum tarihinizle ilgili tüm bilgileri uygulamaya girmeniz gerekiyor.

Ardından uygulama sizin için burcunuzu, çin burcunuzu, çeşitli uğurlu rakamlarınızı çıkarıyor. Daha sonra bu bilgiler ışığında  geleceğinizle ilgili günlük, haftalık, aylık ve yıllık tahminlerde bulunuyor.

Eğer siz de bu tarz konularla ilgileniyorsanız, uygulamayı indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RACE Yourself

    RACE Yourself, minimalist görsellere sahip araba yarışı oyunları arasında.
  • Cash Yourself

    Cash Yourself mobil cihazlarınızı kullanarak para kazanmanızı mümkün kılan bir uygulamadır
  • Dead Ringer: Fear Yourself

    Dead Ringer: Fear Yourself, korkarak oynayabileceğiniz harika bir bilim kurgu oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • The Walking Dead Dead Yourself

    The Walking Dead Dead Yourself kendinizi zombi yapmanızı sağlayan bir mobil kamera uygulamasıdır
  • Free Yourself

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Free Yourself mobil oyunu, kamera özelliği sayesinde kendinizi baş rolde görebileceğiniz sıra dışı bir bulmaca oyunudur.
  • Powerpuff Yourself

    Kendi Powerpuff Girls karakterinizi yaratın.
  • Acupressure: Heal Yourself

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz akupunktur masajı uygulamasıdır.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.