YouTube Gaming

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,938 TOPLAM İNDİRME
9.27 MB DOSYA BOYUTU

YouTube Gaming, oyuncuların bir araya gelebilecekleri ve kendi canlı yayınlarını yapabilecekleri bir platform.

YouTube Gaming, Android platformuna sahip olan akıllı telefon ve tabletler üzerinde kullanabileceğimiz, oyuncuları bir araya getirmek üzere Google tarafından tasarlanmış bir uygulama.

Oyunseverlerin ve oyun dünyasını yakından takip edenlerin ortak buluşma noktalarından olan Twitch'e ciddi bir rakip çıkartan YouTube, bu uygulama sayesinde oyuncuların kalbini tam anlamıyla fethedecek gibi görünüyor. Uygulama sayesinde tüm oyun içeriklerine erişim sağlayabiliyor ve hatta oyuncuların bizzat gerçekleştirdikleri canlı yayınlara dahi erişim sağlayabiliyoruz.

YouTube Gaming'in kullanımı son derece basit ve hızlı. Dilediğimiz içeriği arama butonunu kullanarak arayabiliyor, kanallara göz atabiliyor, videolara yorum bırakabiliyor ve diğer oyunseverler ile etkileşime girebiliyoruz. Hoşumuza giden içerikleri favorilerimiz arasına alabiliyoruz.

Uygulamayı kullanabilmek için öncelikle Google hesabımız ile giriş yapmamız gerekiyor. Giriş yaptıktan sonra ise videoları izlemeye ve yorum bırakmaya başlayabiliyoruz. Sade ve göz yormayan bir tasarıma sahip olan YouTube Gaming, oyun dünyasının nabzını yakından tutmak isteyen kullanıcıların kaçırmaması gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

YouTube Gaming

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
611 TOPLAM İNDİRME

YouTube Gaming, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz canlı yayın ve oyun topluluğu uygulamasıdır.

YouTube Gaming, kullanıcıların merakla beklediği, dünyanın en büyük video paylaşım platformu Youtube'un bir girişimi olarak karşımıza çıkıyor. Bir bakıma oyunseverler için oluşturulmuş sosyal medya platformu da diyebiliriz. iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde binlerce oyun akışını mobil cihazınızdan takip etme imkanına sahip olacaksınız.

Youtube Gaming'e biraz daha derinlemesine bakacak olursak Twitch'in tahtında gözü olduğunu rahatlıkla anlayabiliriz. Öyle ki duyurulmasından bu yana pek çok otoriteyi heyecanlandıran ve oyun kanallarını tek çatı altında toplayan bir servis olarak tam puan aldı. Her gün giderek büyüyen video oyun sektörünün vazgeçilmezi olmaya da aday görünüyor.

Özellikleri:

  • 25000'den fazla oyununun videolarını ve canlı yayınını izleme imkanı
  • Herkese özel sayfalar, yayıncı sayfaları ve oyun kanalları
  • Sevdiğiniz kategorileri keşfetme ve kolay erişim
  • Dünyanın en büyük oyun topluluğu
  • E3, PAX ve Gamescom gibi etkinlikleri canlı takip
  • Ve daha fazlası…

Oyunlara ilgiliyseniz ve takip etmeyi sevdiğiniz kanallar varsa YouTube Gaming'i kullanmanızı mutlaka öneririm. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulamasını kullanmaya bir an önce başlayın. 

NOT: Şimdilik ABD ve Birleşik Krallığa açık olan YouTube Gaming kısa süre içinde Türkiye'ye de açılacaktır.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • YTMovies-LITE

    YouTube videolarını daha rahat izleyebileceğiniz lite uygulama YTMovies-LITE, sade ve düz ara yüzüyle, karmaşıklıktan uzak kalmak isteyenler için ideal.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.