YouTube Kids

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.2/5 ZİYARETÇİ
12,106 TOPLAM İNDİRME

YouTube Kids, çocuklar için özel içerikler sunan YouTube uygulaması.

YouTube Kids, Google’ın popüler video paylaşım sitesi YouTube’un çocuklar için uyarlanan versiyonu desem sanırım yanlış olmayacaktır. Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirilebilen resmi YouTube Kids uygulaması küçük yaşta çocuklara özel içerikleri ücretsiz olarak sunuyor ve arayüzü de çocukların ilgisini çekecek şekilde tasarlanmış oldukça basit, sade ve modern.

YouTube Kids İndir

YouTube uygulaması dünya genelinde en çok kullanılan video paylaşım sitesi olduğundan her yaşta insan bu devasa platforma katkı sağlıyor. Hemen her türde içeriğe rastlamak mümkün olduğundan özellikle çocuklar için tehlike oluşturan bir platform. Tabii ki güvenli moda geçiş yaparak zararlı içeriklerin çıkmasını ve izlenmesini engellemeniz mümkün. Ancak bu seçeneğin etkinleştirilmesi sonrasında da çocuklar için uygun olmayan videolar çıkabiliyor. Tam bu noktada önerebileceğim Google’ın yeni mobil uygulaması YouTube Kids, her yaşta çocuğa özel video, kanal ve çalma listeleri sunuyor ve çocuğunuz hiçbir zararlı videoya takılmadan YouTube’da gezinmenin keyfini sürebiliyor.

Susam Sokağı, Thomas ve Arkadaşlar, TuTiTu gibi çocukların sevecekleri farklı türde içerikleri çocukların yaşlarına göre analiz ederek sunan YouTube Kids’in en beğendiğim özelliği de ebeveyn denetimi oldu. Bu seçenek sayesinde çocuğunuzun ulaşacağı videoları kısıtlayabiliyor ve zaman sınırlaması koyabiliyorsunuz.

YouTube Kids, teknolojiye meraklı günümüz çocukları için özel hazırlanmış video izleme uygulaması ve de hem içerik hem de arayüz yönünden oldukça başarılı olmuş.

 

Erkan Calp

YouTube Kids

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,339 TOPLAM İNDİRME
251 MB DOSYA BOYUTU

YouTube Kids, her yaşta çocuğun seveceği videoları bir arada sunuyor.

YouTube Kids, Google’ın çocuklar için geliştirdiği ilk mobil uygulama olma özelliğini taşıyor ve hem iPhone hem de iPad’lere ücretsiz olarak indirmek mümkün. Adından da anlayacağınız üzere popüler video paylaşım platformu YouTube’un güvenli hali ve içeriğini tamamiyle çocuklara özel hazırlanmış video ve çalma listeleri oluşturuyor.

Bazılarının sadece video izlemek için bulunduğu bazılarının ise içerik üreterek gelir elde ettiği bir video paylaşım sitesi olan YouTube, herkesin kullanımına açık ve farklı türde milyarlarca videoyu bünyesinde barındırıyor. Tabii ki bunca video arasında çocuklar için uygun olmayanlara da rastlamak mümkün. Tabii ki YouTube’un kendi içerisinde bir güvenlik kilidi seçeneği mevcut ve istenmeyen içerikler tek dokunuşla kapatılabiliyor. Ancak buna rağmen arama sonuçlarında çocuğunuzun zararlı bir videoya denk gelme olasılığı var. YouTube Kids ise bu sorun için hazırlanmış bir uygulama.

YouTube Kids uygulamasının içeriği tahmin edeceğiniz üzere çizgi film ve oyunlar gibi çocukların sevecekleri videolardan oluşuyor. Arayüzün tasarımı ise her yaşta çocuğun rahatlıkla kullanabileceği ve kulanırken keyif alacağı şekilde yapılmış. Tüm menüler olabildiğince sade ve basit.

Ebeveyn denetim seçenekleri de sunan YouTube Kids, video izlemeye meraklı çocuğunuz varsa kesinlikle iPhone ve iPad’inize indirmeniz gereken bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kids Doodle

    Çocukların keyifli vakit geçirebileceği Kids Doodle uygulaması birbirinden hoş araçlar sunuyor.
  • Coloring Book for Kids

    Coloring Book for Kids, son derece basit ve kullanımı kolay şekilde geliştirilen bir Android çocuk boyama kitabı uygulaması.
  • Samsung Kids Mode

    Samsung Kids Mode uygulaması sayesinde akıllı telefonlarınızı çocuklarınıza güvenle verebilirsiniz.
  • Learning colors for kids

    Learning colors for kids, çocuklarınızın renklerin İngilizcelerini öğrenebileceği basit ama yararlı bir Android eğitim uygulaması.
  • Doctor Kids 2

    Doctor Kids 2, çocuk doktoru olduğunuz eğlenceli Android oyunu.
  • Cruise Kids

    Cruise Kids, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz enteresan bir seyahat oyunu.
  • Memory Game For Kids

    Memory Game For Kids, görsel olarak şekilleri eşleştirip hafıza geliştirmeye yarayan eğlenceli ve ücretsiz bir Android çocuk oyunu.
  • Kids Kitchen

    Kids Kitchen'da birbirinden lezzetli hamburgerler, pizzalar, kekler ve makarnalar yapmaya çalışıyoruz.