Z Buster

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME

Z Buster, birinci şahıs kamera açısından oynanan zombi öldürme oyunu.

Z Buster, Android telefonda oynadığım zombi oyunları arasında en kaliteli grafik ve saran oynanışa sahip olanı diyebilirim. Grafiklerin aktığı, aksiyonun hiç dinmediği, farklı silahlarla zombi ölümlerinin gerçekleştiği oyunun ücretsiz olması ise şaşırtıcı.

Zombi oyunlarından keyif alanların kesinlikle atlamaması gereken bir yapım Z Buster. Birinci şahıs kamera açısından oynanan ve hiç duraksamayan zombi vurma oyununda bulunduğumuz noktaya zombileri yaklaştırmamaya çalışıyoruz. Gittikçe sayıları artan daha da kötüsü akıllanmaya başlayan zombileri durdurmak için kullanabildiğimiz birçok silah mevcut. Silahlarımızı yenileme şansına da sahibiz.

Oyunun kontrolleri ise alıştırma süreci gerektirmeyecek basitlikte. Kamerayı kontrol etmek diğer deyişle silahımızı zombiye doğrultmak için ekranın sol tarafına kaydırıyor, ateş etmek için de sağ yandaki butonları kullanıyoruz.

Erkan Calp

Z Buster

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
379 MB DOSYA BOYUTU

Z Buster, birinci şahıs kamera açısından oynanan aksiyon yüklü zombi oyunları arasında.

Z Buster, birinci şahıs kamera açısından oynanan zombi oyunları arasında gerek görsel gerekse de oynanabilirlik yönünden kesinlikle en kalitelisi. Hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunması ve ücretsiz olması da ayrı bir güzel tabii ki.

Oyunda saklandığımız yeri bulmayı başaran zombilere yem olmamak için soluksuz bir mücadele içerisine giriyoruz. Etrafımızı saran, bir noktadan sonra saymayı bıraktığımız kadar zombi sürüsü var. İşin kötü yanı onları durduracak tek kişiyiz; bir yardımcımız yok.

Diğer zombi oyunlarından farklı olarak modern silahlar kullanabildiğimiz ve silahlarımızı yenileyebildiğimiz aksiyon yüklü oyunda kontrolleri kaydırma ve butonlarla sağlıyoruz. Kamerayı kontrol etmek için sol yana kaydırma, ateş etmek ve zamanı ayarlamak için de sağ yandaki butonları kullanıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Treasure Buster

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir arcade oyunu
  • Monster Buster: World Invasion

    Monster Buster: World Invasion, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen rol yapma kategorisinde gerçek zamanlı bir canavar yakalama oyunudur.
  • Summer Buster

    Zevkli bir simülasyon oyunu
  • Block Buster

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir puzzle oyunudur.
  • Not Not - A Brain-Buster

    İlginç bir mantık kullanarak zorlu bulmacalar çözeceğini eşsiz bir oyundur.
  • Pixel Z

    Pixel Z, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon ve hayatta kalma oyunudur.
  • Route Z

    Route Z bolca aksiyon içeren bir mobil zombi oyunudur.
  • Ninja Z

    Ninja Z, üstün dövüş özelliklerine sahip olan karakterinizle birlikte zorlu engelleri aşmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.