Zen Cube

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Zen Cube, delikli küpe parçaları yerleştirmeye dayanan Android bulmaca oyunu.

Zen Cube, yavaş hızda dönen delikli küpe parçaları yerleştirmeye çalıştığınız bir bulmaca oyunu. Android telefonda kafa yormadan, rahatlamak için oynanabilecek ideal oyunlar arasında.

Telefonunuza ücretsiz indirip satın alımla uğraşmadan keyifle oynayacağınız minimalist bulmaca oyununda ilerlemek için yapmanız gereken şey çok basit. Düşen parçaların hatlarına dikkat ederek küpte delik açmak. Küp ve parçalar oldukça yavaş hareket ediyor ancak ilerledikçe daha fazla köşeye sahip parçaların gelmesiyle küpte delik açarak parçayı denk getirmek zorlaşıyor; en azından baştaki kadar kolay olmuyor.

Tek parmakla rahat oynanış sunan yapımda sonsuz oynanış hakim ve ekstra modlar yok. Sıkıldığınız vakit girip oynayacağınız, istediğiniz zaman da bırakabileceğiniz türde bir oyun.

Erkan Calp

Zen Cube

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
177 MB DOSYA BOYUTU

Zen Cube, tek elle rahat oynanış sunan minimalist bulmaca oyunu.

Zen Cube, zorluk derecesi harika ayarlanmış minimalist bulmaca oyunu. Dönen küpte delik açarak düşen parçaların yerleşmesini sağlayarak ilerlediğiniz, kafa yormadan sakince oynayabileceğiniz türde bir bulmaca oyunu. iOS için de ücretsiz ve 100 MB civarında boyutuyla 16GB iPhone kullanıcılarının dikkatini çekeceğini düşünüyorum.

Oyunda puan toplamak için belli bir hızda dönerek düşen parçaları küpün delikli noktalarına denk getirmeye çalışıyorsunuz. İlk bölümlerde neredeyse düz yapıda parçalar indiğinden küpte çok fazla delik açmadan amacınıza ulaşıyorsunuz. Oyun ilerledikçe küpte delik delmek zorlaşıyor. Parçanın hatlarına bakarak her zamankinden kısa sürede küpü delmeniz gerekiyor. Oyun da bu noktada zevk vermeye başlıyor. Tabii ki bunu yapmanın bir sonu olmadığından oyun bir noktadan sonra sıkmaya başlıyor. Zaten kısa süreli açıp oynanabilecek tarzda bir oyun. 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Let's Cube

    Let's Cube, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Cube Space

    Cube Space, hem zorlu hem de bir o kadar eğlenceli olan güzel bir Android bulmaca oyunu.
  • Cube Rogue

    Cube Rogue, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve küplerle oluşturulmuş bir dünyadaki sırları çözeceğiniz keyifli bir bulmaca oyunudur.
  • Lonely Cube

    Lonely Cube, oyunda bulunan tüm noktalar üzerinden küpü geçirmenizi ve daha sonra da yere düşürmenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.
  • Smart Cube

    Smart Cube, Android cihazlarınız üzerinde kafa yormanızı sağlayan ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunu.
  • Cube Critters

    Cube Critters, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • QB – a cube’s tale

    QB – a cube’s tale mobil oyununda siyah bir küpün yolunu bulmasına yardım etmek için bulmacaları çözün.
  • Escape Cube

    Escape Cube, Android mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz yeni nesil bir labirent oyun.