Zen Pinball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
138 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Zen Pinball, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir pinball oyunu.

Zen Pinball, Android işletim sistemine sahip tablet ve akıllı telefonlarımız cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz eğlenceli bir pinball oyunu olarak öne çıkıyor. Ücretsiz olarak sunulmasına rağmen kaliteli bir atmosfer sunan Zen Pinball'da her yaştan oyunseverin keyif alabileceği bir atmosfere yer verilmiş.

Oyuna ilk girdiğimizde dikkatlerimizi kullanılan fizik motoru, göz alıcı görseller ve etkileyici ses efektleri gibi bu tarz bir oyunun olmazsa olmazları arasında yer alan detaylar çekiyor. İhtişamlı tasarımlarıyla keyif veren pinball masaları da oyuna çeşitlilik katıyor. Bu çeşitlilik hissi oyunu daha uzun süre boyunca sıkılmadan oynayabilmemizi sağlıyor. Bazı masalar ücretsiz olarak sunulsa da bazılarını açmak için uygulama içi satın almalar yapmak gerek. Fakat bunlar tamamen kullanıcı insiyatifine bırakılmış. Mevcut masalarda oynamaktan sıkılırsanız yenilerini satın alabilirsiniz.

Oyunun uzun süre boyunca oynanabilmesini sağlayan bir diğer detay ise çevrimiçi puan tabloları. Oyuncular sergiledikleri performansa göre puanlar kazanıyorlar. Daha sonra bu puanlar rakiplerle kıyaslanıyor. En yüksek skora sahip olanlar tabloların üst sıralarına yerleştiriliyor. Yaratılan bu rekabet ortamı sürekli daha yüksek puanları toplama isteği oluşturduğu için oynayanları ekran başına kilitliyor.

Genel olarak Zen Pinball yer aldığı kategorinin en başarılı seçeneklerinden biri. Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz keyifli bir pinball oyunu arıyorsanız Zen Pinball'u göz önünde bulundurmalısınız.

Emircan Erdoğan

Zen Pinball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
53.7 MB DOSYA BOYUTU

Zen Pinball tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir pinball oyunu.

Zen Pinball, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir pinball oyunu olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyuna ilk girdiğimizde rengarenk bir atmosferle karşılaşıyoruz. Canlı renklerin, detaylı modellemelerin ve akıcı animasyonların mükemmel bir uyum içerisinde çalıştığı bu oyunda sınırsız bir eğlenceye katılıyoruz.

İyi bir fizik motoru, göz alıcı görseller ve etkileyici ses efektleri gibi kaliteli bir pinball oyununda görmeyi istediğimiz her şeyi Zen Pinball başarıyla sunuyor. Orijinal tasarımlarıyla beğeni toplayaan pinball masaları oyuna hem çeşitlilik katıyor hem de daha uzun süre boyunca sıkılmadan oyuna devam etmemizi garantiliyor. Oyunu uzun soluklu kılan bir diğer detay ise çevrimiçi skor tabloları. Sergilediğimiz performansa göre puanlar kazanıp bu puanları rakiplerle kıyaslayabiliyoruz. Bu sayede kendi aramızda bir rekabet ortamı oluşturma şansına sahip oluyoruz.

Zen Pinball'da görevini kusursuz bir şekilde yerine getiren kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Basit ekrana dokunma hareketleri ile topumuzu kontrol edebiliyoruz. Topumuzu yönlendirme esnasında bonuslara ve puan katlayan hamlelere dikkat etmemiz gerekiyor.

Zen Pinball ücretsiz olarak sunuluyor olsa da içerisinde uygulama içi satın almalara yer veriliyor. Bu satın almalar ile yeni masalar açabiliyoruz. Bunlar mecburi değil tamamen kullanıcının isteğine bırakılmış.

Sonuç olarak Zen Pinball kategorisinin en başarılı yapımlarından bir tanesi. Uzun süre boyunca sıkılmadan oynayabileceğiniz bir pinball oyunu arıyorsanız Zen Pinball beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Pinball Sniper

    Pinball Sniper, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir pinball oyunu.
  • Pinball Fantasy HD

    Pinball Fantasy HD, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, kaliteli bir pinball oyunu.
  • Aliens vs. Pinball

    Aliens vs. Pinball mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir pinball oyunudur
  • Atomic Pinball Collection

    Atomic Pinball Collection mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir pinball oyunudur
  • Bethesda Pinball

    Bethesda Pinball, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz, Bethesda oyunları temalı eğlenceli bir pinball oyunudur.
  • Ascending Pinball

    Ascending Pinball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Star Wars Pinball 3

    Star Wars Pinball 3, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir pinball oyunu.