Zip Zap

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
222 TOPLAM İNDİRME

Zip Zap, şeklinizi değiştirerek hedef noktaya ulaşmaya çalıştığınız bulmaca oyunu.

Zip Zap, Android platformunda rastladığım en ilginç oynanışa sahip bulmaca oyunu diyebilirim. Görsellikten ziyade oynanışın ön plana çıkarıldığı yapımda dokunuşlarımıza göre şekil alan bir objeyi kontrol ediyoruz.

Oyunun yapımcısına göre oyunda amaç mekanik yapıları yerine getirmek. Bunu kendimizi işaretli noktaya taşıyarak, bazen de gri renkli topu işaretli yere atarak başarmış oluyoruz. Objeyi kontrol etme noktasında da dokunuş şeklimiz önemli. Sadece dokunduğumuzda kendimizi topluyor, bıraktığımızda kendimizi salıyoruz. Bu şekilde adım adım yürüyerek, etrafımızdaki objelerden de yardım alarak hedefimize ulaşmaya çalışıyoruz.

Yatay ve dikey oynanabilen 100’den fazla bölüm içeren bulmaca oyunu tamamen ücretsiz, ne reklam ne de uygulama içi satın alım içermiyor.

Erkan Calp

Zip Zap

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Zip Zap, şekil değiştirerek ilerlediğiniz farklı bir bulmaca oyunu.

Zip Zap, dokunuşunuza göre şeklini değiştiren bir objeyi kontrol ettiğiniz bulmaca oyunu. Kolaydan zora doğru ilerleyen 100’den fazla bölümü reklamsız olarak oynama imkanı veren oyun, iPhone ve iPad uyumlu olmasının yanında hem dikey hem de yatay oynanabiliyor.

Mekanik yapıları yerine getirmenizi isteyen oyunda bölümü tamamlayabilmeniz için bazen sadece kendinizi bazen de topla birlikte kendinizi işaretli noktaya taşımanız gerekiyor. Hedef noktaya gelmeyi başarıp düşmeden belli bir süre kalabilirseniz sonraki bölümü görmeye hak kazanıyorsunuz. İlk bölümler fazlasıyla kolay çünkü hedefe doğrudan gidebiliyorsunuz ancak ilerleyen bölümlerde etraftaki objelerden yardım almadan başaramıyorsunuz.

Dokun basılı tut ve bırak stiliyle oynandığından mekan fark etmeksizin rahatlıkla oynayabileceğiniz, düşünmeye iten eğlence dozu yüksek bir bulmaca oyunu Zip Zap.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zap Zombies

    Zap Zombies, üçüncü şahıs kamera açısından oynanan sürükleyici zombi öldürme oyunu.
  • Oyun Zıp Zıp

    Oyun Zıp Zıp eğlenceli bir zıplama oyunudur
  • Zıp Zıp!

    Yerli yapımı bir beceri oyunu oynamak isteyenler için ücretsiz Zıp Zıp! eğlenceli bir seçenek.
  • Easy Unrar, Unzip, Zip

    Android için Sıkıştırılmış Dosyaları Açma uygulaması olan Easy Unrar, Unzip, Zip, rar ve zip dosyalarını kolayca açmanızı sağlar.
  • ALZip

    ALZip, dosya sıkıştırma ve zipli dosyaları açma özellikli ücretsiz Android dosya yöneticisi uygulamasıdır.
  • Zip Viewer

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz dosya sıkıştırma uygulamasıdır.
  • ZIP with Pass

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz dosya sıkıştırma uygulamasıdır.
  • WinZip Android

    WinZip'in Android versiyonu ile mobil cihazınızda Zip dosyalarını açabilirsiniz