Zippo Lighter

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
654 TOPLAM İNDİRME

Zippo Lighter uygulaması ile hiç zorlanmadan Android cihazlarınızın ekranında Zippo çakmakların yanmasını sağlayabilirsiniz.

Zippo Lighter uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz ücretsiz sanal çakmak uygulamaları arasında yer alıyor ve hepimizin yakından tanıdığı Zippo çakmaklarını akıllı cihazlarımıza oldukça başarılı bir şekilde getiriyor.

Zippo'nun kendine has ateşi ve sönmeyen yapısı nedeniyle çakmak sevenler tarafından tercih edildiğini biliyoruz. Sadece tütün ürünleri kullananlar değil konser ve etkinlikler gibi yerlerde de kullanılabilen çakmak, hiç zorlanmadan ve sönmeden onu kullanmanıza olanak tanıyor.

Zippo Lighter uygulaması ise aynı kolaylığı telefonlara getirebiliyor. Uygulamanın kolay kullanılır yapısı ve içerisinde bulunan çeşitli Zippo çakmakları sayesinde oldukça yeterli olduğunu söyleyebilirim. Eğer sizin için içerisindeki çakmak türleri yetersizse, uygulama içi satın alma seçeneklerini kullanarak daha fazla çakmağa da ulaşabiliyorsunuz.

Direkt olarak el hareketlerinizi kullanarak yakabileceğiniz ve siz cihazınızı hareket ettirdikçe ateşi ona göre yönelen sanal Zippo'nuz kesinlikle hoşunuza gidecektir. Hem ekrandaki el hareketlerinizi algılayan hem de cihazın sensörlerini kullanan uygulama, böylece gerçekçi bir Zippo deneyimi sunuyor diyebilirim.

Ekranınızın parlaklığını en üst düzeye getirdiğinizde gerçek bir Zippo yanıyormuş gibi hissettirebilmesi nedeniyle uygulamaya bir göz atmanız gerektiğini düşünüyorum. Piyasadaki pek çok çakmak uygulamasından daha iyi sonuçlar verdiğini söylemek mümkün.

Yiğit Ekim Demir

Zippo Lighter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
171 TOPLAM İNDİRME
6.7 MB DOSYA BOYUTU

Zippo Lighter uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca Zippo'nun kendine çeken ateşine ulaşabilirsiniz.

Zippo çakmakları, uzun yıllardır kendine özel bir çakmak sahibi olmak isteyenlerin tercih ettikleri ürünler arasında yer alıyorlar ve her üründe değişen tasarım, rüzgarda sönmeyen yapı, yüksek ateş derecesi ve metal gövdesiyle kullanıcılar için bir değer haline gelmiş durumdalar.

iPhone ve iPad cihazlar için hazırlanmış olan Zippo Lighter ise bu çakmakların ateşini akıllı telefonunuza getirmenize olanak tanıyor. Uygulamayı açtığınızda farkedebileceğiniz gibi Zippo ateşi olabildiğince gerçekçi bir şekilde yansıtılıyor ve cihazınızın hareketlerine göre ateşin dalgalanması gibi konular da unutulmamış.

Uygulamanın alt kısmında geçen modeller içerisinden istediğinizi seçebilir ve ekrandaki Zippo modelini de değiştirebilirsiniz. Ücretsiz olan uygulamanın satın alma seçenekleri sayesinde çok daha fazla Zippo modeline ulaşmak da mümkün kılınmış. Zippo Lighter'ın arayüzünün kolay kullanılır ve iyi tasarlanmış olması onu oldukça çekici yapıyor diyebilirim.

Çakmağım kapağını açmak ve kapatmak için kapak üzerinde sağ sol hareketler yapmak yeterli. Ayrıca çakmak taşını aşağıya doğru çekerek çakmağı hemen yakalayabiliyorsunuz. Şimdiye dek karşımıza çıkan pek çok diğer çakmak uygulamasının aksine gerçekçi bir yapı yakalamayı başaran uygulama, böylece konser ve diğer etkinliklerde gerçek bir çakmağa sahip olmadan sorunsuzca çakmak yakmanıza yardımcı olacaktır.

Zippo meraklılarının da uygulamadan hoşlanacaklarına inanıyorum. Herhangi bir riski bulunmayan uygulama sayesinde tehlikeli bir şekilde ateşle oynamak yerine mobil cihazlarınızdan Zippo ateşini elde edebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Tirreklik Testi

    Tirreklik Testi, sizin 50 kuruşa karşı zaafınızın olup olmadığını ölçen bir eğlence uygulamasıdır.
  • tvtag - formerly GetGlue

    Android cihazlar için eğlence aktiviteleri takip etme uygulaması.
  • Vidivodo

    Vidivodo, Android cihazlarınızda birbirinden güzel videoları izleyip paylaşabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Karikatür Cenneti

    Karikatür Cenneti eğlence dolu bir Android uygulamasıdır