Zombie Crush 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
172 TOPLAM İNDİRME

Zombie Crush 2 ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir FPS oyun.

Zombie Crush 2, ismiyle her ne kadar zombileri eşleştirmeye çalıştığımız, Candy Crush benzeri bir oyunmuş izlenimi verse de yapı itibariyle tamamen farklı noktalarda yer alıyor.

Ücretsiz bir FPS oyunu olarak tanımlayabileceğimiz Zombie Crush 2'de insanlığın sonunu hazırlayan zombilere karşı mücadele ediyoruz. Oyunun her yaştan oyunsevere hitap ettiğini söylemek zor çünkü bazı sahneler rahatsız edici boyutlara ulaşabiliyor.

Bunda hiç şüphesiz ki grafiklerin kalitesi ve animasyonların yumuşak geçişlerinin payı var. Buna paralel olarak oyundaki ses efektleri de beklentileri karşılamakta güçlük çekmiyor.

Oyunda çok sayıda bölüm mevcut ve bu bölümlerde karşılaştığımız zorluk seviyesi kademeli olarak artış gösteriyor. Kazandığımız parayla silahımızı güçlendirebiliyoruz. Bu detay oyuna dair hoşumuza giden özelliklerin başında geliyor.

Zombi öldürme temalı bir FPS oyunu arıyorsanız Zombie Crush 2 beklentilerinizi karşılayacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Crush

    Zombie Crush eğlenceli bir hayatta kalma oyunudur
  • Zombie Crush Hill Road Drive

    Zombileri ezeceğiz.
  • Gun Zombie 2

    Gun Zombie 2, FPS türünde bir aksiyon oyunudur
  • Zombie Diary 2: Evolution

    Zombie Diary 2: Evolution sahip olduğu zengin içeriği ve sunduğu yüksek dozdaki aksiyon seviyesiyle dikkat çeken bir zombi oyunudur.
  • Zombie Madness 2

    Zombie Madness 2, farklı silahlar kullanarak karşınıza çıkan zombi ordularını yok etmeniz gereken aksiyon dolu bir Android oyunudur.
  • Zombie Frontier 2:Survive

    Zombie Frontier 2:Survive heyecan ve adrenalin dolu bir Androi oyunudur
  • Zombie Highway 2

    Zombie Highway 2 hem yarıştığınız hem de zombilerle savaştığınız bir mobil oyundur
  • The Walking Zombie 2 APK

    The Walking Zombie 2 APK zombi katliamı yaptığınız mobil FPS oyunu. Dünyayı yürüyen ölülerden temizleyecek ve tedavi bulacak tek kişisiniz.