Zombie Drift 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
221 TOPLAM İNDİRME

Zombie Drift 3D tamamen ücretsiz olarak sunulan ve arabımızı kullanarak zombileri ezmeye çalıştığımız bir oyun.

Zombie Drift 3D aksiyonun ve heyecanın bir an bile durmadığı bir Android oyunu olarak çıkıyor. Ücretsiz olarak sunulan bu oyunu hem tabletlerimiz hem de akıllı telefonlarımız üzerinde sorunsuzca oynayabiliyoruz.

Oyunda kontrolümüze verilen arabayı kullanarak şehri zombilerden temizlemeye çalışıyoruz. Açıkçası bugüne kadar birçok araba, drift ve zombi oyunu oynamış olmamıza rağmen Zombie Drift 3D'nin kalitesine yaklaşan çok az seçeneğe denk geldik.

Monotonlaşmayan yapısı ve oyunculara daima yeni bir şeyler sunması, oyunun en dikkat çeken yanları arasında. Oyunda tam tamına 10 ayrı bölüm ve bu bölümlere serpiştirilmiş çeşitli görevler yer alıyor. İsterseniz tercihinizi serbest sürüş modundan yana da kullanabilirsiniz. Bu modda herhangi bir sınır bulunmuyor ve dilediğimiz gibi mücadele edebiliyoruz.

Grafik olarak beklentilerimizin üzerine çıkan Zombie Drift 3D'te komutlarımıza sorunsuz bir şekilde itaat eden bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Sergilediğimiz yeteneklere göre küresel puan listelerine girebiliyor ve bu şekilde arkadaşlarımızla mücadele edebiliyoruz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Drift

    Mobil cihazımızda zombi öldüreceğiz.
  • Zombie Overkill 3D

    Zombie Overkill 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Zombie Shooter 3D

    Zombie Shooter 3D heyecan dolu bir FPS oyunudur
  • Trigger Zombie Waves Strike 3D

    Trigger Zombie Waves Strike 3D heyecan dolu bir FPS oyunudur
  • US Army Zombie Slayer 3D 2017

    US Army Zombie Slayer 3D 2017 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur
  • Zombie Roadkill 3D

    Zombie Roadkill 3D hem shooter hem de sonsuz araba yarışı dinamiklerini başarıyla birleştiren bir zombi avlama oyunudur.
  • Sniper Shoot 3D: Assault Zombie

    Sniper Shoot 3D: Assault Zombie Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ortalama altında kalan kalitesiyle pek de dikkat çekemeyen bir zombi avlama oyunu.
  • Zombie Commando 3D

    Gerçek zamanlı mücadelelere konu olan mükemmel bir mobil oyun