Zombie Madness 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
545 TOPLAM İNDİRME

Zombie Madness 2, farklı silahlar kullanarak karşınıza çıkan zombi ordularını yok etmeniz gereken aksiyon dolu bir Android oyunudur.

Zombie Madness 2, oynadıkça bağımlısı olacağınız başarılı ve ücretsiz zombi oyunlarından bir tanesidir. Zombi oyunu kategorisine girmesine rağmen aslında oyun bir kaç farklı kategoride yer alıyor. Üstelik zombi oyununu kule savunma oyun yapısı ile birleştirmişler ve ortaya gayet bir güzel oyun çımış diyebilirim.

2. Dünya Savaşı'nda kullanılan silahlar arasından en çok hoşunuza gideni seçerek oyuna hemen başlayabiliyorsunuz. Daha sonra yapmanız gereken zombilerin size gelmesini beklemek ve geldiklerinde onları hedef alarak vurmak. Oyunda size yardımcı olacak olan bir ekibiniz de bulunuyor. Bu ekibi güçlendirerek zombilere karşı çok daha güçlü bir savunma yapabilirsiniz. Zombileri en kolay öldürmenin yolu onların kafasına hedef alarak ateş etmektir.

Düzenli olarak gelen güncellemeler sayesinde oyunun heyecanı her zaman üst seviyede kalıyor. Eğer daha önce zombi oyunları oynayarak beğendiyseniz, Zombie Madness 2'yi kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyunun grafikleri de oldukça etkileyici. Oyun içerisinde kazandığınız altınları kullanarak silahlarınızı güçlendirebilirsiniz. Oyun içerisindeki gerekli bilgiler ekranın sağ üstünde yer alıyor. Özellikle sahip olduğunuz can değerine dikkat etmeniz gerekiyor.

Barış YANIK

Zombie Madness 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Madness 2, eğlenceli ve bağımlılık yaratan zombi vurma oyunudur.

Oynadıkça oynattıran oyunlarla aranız iyiyse, zombi vurmak benim için büyük zevk diyorsanız Zombie Madness 2, tam size göre.

Düşük hafızalı Windows Phone telefonlarda bile rahatlıkla oynanabilen oyun için zombili kule savunma oyunu tabiri yanlış olmayacaktır. Bu iki türü başarılı bir şekilde harmanlayan oyunda pusu kurup, nuh nebiden kalma silahlarla zombileri teker teker indirmeye çalışıyoruz. Yavaş ama oldukça fazla sayıda zombiyi kafadan indirmek kesin çözüm olsa da bir yerden sonra yetişemiyor ve ekibinizden yardım almak durumunda kalıyorsunuz. Bulunduğunuz yere yaklaşan zombileri etkisiz hale getirmenize yardımcı olan ekibinizi güçlendirmeniz de mümkün.

Zombi severlerin kesinlikle oynaması gerektiğini düşündüğüm oyunun öne çıkan yanlarından birisi de içeriğinin sürekli güncellemesi. Bu sayede hep aynı zombilerle karşılaşmıyor ve aynı silahları kullanmak zorunda kalmıyorsunuz. Tabii ki silah ve zombi çeşitleri dışında grafik ve efektler te iyileştiriliyor.

Kullanıcılar tarafından “Delicesine bağımlılık yapan”, “Mobilde oynanabilecek en iyi zombi oyunu” gibi övgü dolu sözler almayı başaran Zombie Madness 2, bizce de kesinlikle oynayıp görmeniz gereken bir oyun.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gangster Granny 2: Madness

    Gangster Granny 2: Madness ilginç bir aksiyon oyunudur
  • Gun Zombie 2

    Gun Zombie 2, FPS türünde bir aksiyon oyunudur
  • Zombie Diary 2: Evolution

    Zombie Diary 2: Evolution sahip olduğu zengin içeriği ve sunduğu yüksek dozdaki aksiyon seviyesiyle dikkat çeken bir zombi oyunudur.
  • Zombie Crush 2

    Zombie Crush 2 ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir FPS oyun.
  • Zombie Frontier 2:Survive

    Zombie Frontier 2:Survive heyecan ve adrenalin dolu bir Androi oyunudur
  • Zombie Highway 2

    Zombie Highway 2 hem yarıştığınız hem de zombilerle savaştığınız bir mobil oyundur
  • The Walking Zombie 2 APK

    The Walking Zombie 2 APK zombi katliamı yaptığınız mobil FPS oyunu. Dünyayı yürüyen ölülerden temizleyecek ve tedavi bulacak tek kişisiniz.
  • Tower Madness 2

    Tower Madness 2, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz heyecanlı ve eğlenceli bir kule savunma oyunu.