Zombie Ninja Killer 2014

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
172 TOPLAM İNDİRME

Zombie Ninja Killer 2014, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir zombi avlama oyunu

Zombie Ninja Killer 2014, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir zombi avlama oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebildiğimiz bu oyunda sürekli olarak saldıran zombi akımlarını engellemeye çalışıyoruz. Tahmin ettiğiniz gibi bunu yapması pek de kolay değil.

Oyunda Fruit Ninja'ya benzeyen bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Zombileri yok etmek için parmağımızı ekranda sürüklememiz yeterli oluyor. Fruit Ninja'da meyveleri kesiyorduk bu kez ise zombileri kesiyoruz. Toplamda 16 farklı zombi mevcut ve bu da oyunun kusa sürede monoton bir hale gelmesine engel oluyor.

Oyun atmosferi her ne kadar biraz fazla karanlık olsa da genel olarak oyuncuyu içine alan bir yapısı var. Buna bir de gelişmiş üç boyutlu modellemeler eklenince oyun denenmesi gereken zombi oyunları arasına giriyor.

Genel olarak çok fazla bir derinlik sunmasa da Zombie Ninja Killer 2014, bu tarz oyunlardan keyif alan herkesin denemesi gereken yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

Zombie Ninja Killer 2014

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

Zombie Ninja Killer 2014, zombi avlama oyunları oynamaktan keyif alanların denemesi gereken seçeneklerden biri.

Zombie Ninja Killer 2014, ücretsiz olarak sunulan, aksiyonun bir an bile durmadığı bir zombi avlama oyunu olarak tanımlanabilir. Hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bu oyuna ilk girdiğimizde Fruit Ninja'dan esinlendiğini anlıyoruz.

Oyunda durmadan gelen zombi akımlarına karşı durmaya çalışıyoruz. Bunu yapamabilmek içinse tıpkı Fruit Ninja'da olduğu gibi parmaklarımızı birer bıçak gibi kullanarak ekranda yer alan zombileri kesmeye çalışıyoruz.

Zombie Ninja Killer 2014'te son derece kasvetli bir atmosfere yer verildiğini söylemem gerekiyor. Birçok oyuncu bu özelliğinden ötürü Zombie Ninja Killer 2014'e biraz mesafeli yaklaşabilir. Elbette bir zombi oyununda karanlık ve ürpertici bir atmosfer olması beklenir fakat bu oyunda bu biraz abartılmış gibi.

Oyunda iyi çalışan bir kontrol mekanizması mevcut. Hareketlerimizi anında algılıyor ve tepkimeleri bu hareketlere göre ayarlıyor. Genel olarak oyunda çok fazla bir hikaye derinliği yok fakat kısa molalar esnasında oynamaya değer bir deneyim sunduğunu söyleyebilirim.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Killer

    Zombie Killer zombi temasını başarıyla işleyen bir aksiyon oyunudur. Ücretsiz olarak sunulan bu oyunda amacımız zombileri avlamak.
  • Stickman Zombie Killer Games

    Stickman Zombie Killer Games, zombi öldürmeyi sevenler için geliştirilen heyecanlı ve ücretsiz bir Android zombi öldürme oyunudur.
  • Zombie Ninja

    Zombie Ninja ücretsiz bir Android oyunudur
  • Zombie Killer

    Zombileri öldürmeye çalışacağız.
  • Zombie Killer Truck Driving 3D

    Zombie Killer Truck Driving 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunu
  • Contract Killer: Sniper

    Contract Killer: Sniper bolca aksiyon sunan bir FPS oyunudur
  • Critical Strike Killer Shooter

    Critical Strike Killer Shooter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Killer Bean Unleashed

    Killer Bean Unleashed, Android işletim sistemine sahip cihazlar için hazırlanmış ücretsiz ve başarılı bir aksiyon oyunudur.