Zombie Puzzle Panic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Puzzle Panic eşleştirme oyunlarından hoşlananların denemesi gereken bir seçenek.

Zombie Puzzle Panic, Android işletim sistemine sahip tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir obje eşleştirme oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda aynı renge ve şekle sahip olan objeleri yan yana getirerek yok etmeye çalışıyoruz.

Oyunda zombi temasına yer verilmiş olmasına rağmen karşımıza bazı oyunseverleri rahatsız edebilecek türden görsellere yer verilmemiş. Bunun yerine daha sempatik ve sevimli görseller kullanılmış. Görsel kalitesi bu kategoride yer alan bir oyundan beklenen kaliteyi zorlanmadan karşılıyor. Bölümler esnasında ortaya çıkan animasyonlar ve efektler oyunun kaliteli atmosferini pekiştiriyor.

Zombie Puzzle Panic'te objeleri eşleştirebilmek için parmağımızı ekranda sürüklememiz gerekiyor. Bu kontrol mekanizmasına birçok oyunsever zaten aşinadır. Komutları hemen yerine getiren kontrol mekanizmasından yana herhangi bir sıkıntımız olmadı.

Oyunda yüzlerce bölüm bulunuyor ve bu bölümler kolayla başlayıp kademeli olarak artan zorluk seviyesine sahipler. İşimizi kolaylaştırmak için bonusları ve güçlendiricileri kullanabiliyoruz. Eşleştirme oyunlarına ilginiz varsa ve farklı bir şeyler denemek istiyorsanız Zombie Puzzle Game' göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

Zombie Puzzle Panic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Zombie Puzzle Panic tamamen ücretsiz olarak sunulan keyifli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Zombie Puzzle Panic son dönemlerin en popüler eşleştirme oyunlarından bir tanesi. Candy Crush ile başlayan bu akım geliştiricilerin dikkatini çekmiş olacak ki gün geçmeden bu kategoriye yeni bir oyun ekleniyor. Zombie Puzzle Panic de bu oyunlardan bir tanesi.

Diğer eşleştirme oyunlarından sıyrılmak için farklı bir tema kullanan oyunda zombi kıyameti sonrasını konu alan bir dünyada uyanıyoruz ve mücadelemize başlıyoruz. Onlarca farklı bölüme sahip olan oyunda heyecan bir an olsun durmuyor. Oyundaki amacımız diğer eşleştirme oyunlarında olduğu gibi benzer taşları birleştirerek yok etmek ve en yüksek skoru elde etmek.

Farklı tasarımlara sahip olması sayesinde tekdüzeliği uzak tutan oyunda farklı tipteki zombilere karşı mücadele ediyoruz. Facebook desteği sunması oyunun en ilgi çeken yanlarından bir tanesi. Bu sayede arkadaşlarınızı oyuna davet edebilir ve birlikte eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. Faceboo kdesteği oyunu farklı cihazlar üzerinden oynadığınızda kaldığınız yerden devam etmenizi de sağlıyor.

Zombi temasını eşleştirme oyunu dinamikleriyle başarıyla birleştiren bir yapım arıyorsanız Zombie Puzzle Panic’e göz atmak isteyebilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Push Panic

    Renklerin ve aksiyonun eksik olmadığı Push Panic, kısa zamanda hızlı karar vermenizi gerketiren bir puzzle oyunu. Hem kafa hem refleks çalıştırmaya hazır olun.
  • Manic Puzzle

    Manic Puzzle, yeni ve zor puzzle arayan oyunseverlerin mutlaka oynaması gereken bir bulmaca oyunudur.
  • UP 9 - Hexa Puzzle!

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Wood Nuts & Bolts Puzzle APK

    Birer birer cıvataları sökerek tahtaları düşürmeye çalıştığınız Wood Nuts & Bolts Puzzle APK, zekanızı kullanmanız gereken bir bulmaca oyunudur.
  • Woody Block Puzzle

    Woody Block Puzzle oyununda, sırayla gelen ahşap blokları uygun şekilde dizerek yapbozu temizlemeniz gerekiyor.
  • Swiper Puzzle

    Swiper Puzzle, düşünmeye iten bölümler içeren Android bulmaca oyunu.
  • Witch Puzzle

    Witch Puzzle, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Slingshot Puzzle

    Slingshot Puzzle tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz, göz alıcı tasarımlara sahip olan bir bulmaca oyunudur.