Zombie Shooter VR

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME
143 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Shooter VR, Google Cardboard gibi sanal gerçeklik gözlüğü ile oynanabilen zombi öldürme oyunu.

Zombie Shooter VR, adından da tahmin edeceğiniz üzere Google Cardboard gibi sanal gerçeklik gözlüğünüzü takıp oynayabileceğiniz zombi öldürme oyunu. Kana susamış zombilerin yanı sıra evrim geçirmiş insanların da karşımıza çıktığı oyunda labirentin içerisinde hayatta kalma mücadelesi veriyoruz.

Sanal gerçeklik gözlüğünüz varsa kesinlikle Android cihazınıza indirip oynamanız gereken oyunlardan biri Zombie Shooter. Platformda farklı oynanış sunan onlarca zombi oyunu arasından vr desteği sunması ve grafik kalitesiyle sıyrılan yapımda kendimizi sonu gelmeyen bir labirentin içerisinde buluyoruz. Nereden çıkacağı belli olmayan, aniden belirerek üzerimize doğru hızlı şekilde gelen yaratıkları avlamaya çıkıyoruz. Yalnız merminin hiç bitmemesi, silahımızı değiştiremememiz, sağlığımızın hızlı tükenmemesi gibi eksikliklerin olması oyunun zevk derecesini oldukça düşürmüş. Yine de sanal gerçeklik farklı bir deneyim.

Erkan Calp

Zombie Shooter VR

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
181 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Shooter VR, sanal gerçeklik gözlüğü ile oynayabileceğiniz zombi öldürme oyunu.

Zombie Shooter VR, Google Cardboard gibi sanal gerçeklik gözlüğüyle oynamayı destekleyen aksiyon yüklü zombi oyunlarından biri. Her an beklemediğiniz bir yerden karşısına çıkacak zombilerin dolu olduğu bir labirentte bulunduğunuz oyunun gerilimi tattırdığını da belirteyim.

Sanal gerçeklik oyunları arasında kaliteli grafiklere sahip olduğunu söyleyebileceğim Zombie Shooter’da klasik olarak hayatta kalmayı başarmış tek kişi olarak elinize aldığınız silahla kendinizi korumaya çalışıyorsunuz. Şehir yerine sonunu asla göremeyeceğiniz bir labirentte dönüp durduğunuzdan uzun süre hayatta kalmayı başarmanız epey zor. Tedirgin şekilde ilerlediğiniz labirentte kanınızın kokusunu alan zombiler karşınıza çıktıklarında tek atışta kafalarını uçurmak durumundasınız. Bu noktada keşke oyunda mermi sıkıntısı da olsaydı, zombilerin vuruşları daha etkili olsaydı ve farklı öldürmeler gerçekleşebilseydi demekten alamıyor kendini insan.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Call: Dead Shooter FPS

    Zombie Call: Dead Shooter FPS bolca aksiyon içeren bir mobil FPS oyunu
  • Zombie Shooter 3D

    Zombie Shooter 3D heyecan dolu bir FPS oyunudur
  • Zombie Shooter

    Zombie Shooter, zombilere karşı hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz oldukça eğlenceli bir Android oyunudur.
  • Crossfire: Survival Zombie Shooter

    Crossfire: Survival Zombie Shooter Android oyununda zombiler ve canavarlara karşı hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • Dino VR Shooter: Dinosaur Hunter Jurassic Island

    Sanal gerçeklik (VR) destekli harika bir dinozor oyunu
  • Slightly Heroes

    Popüler VR oyunu mobilde!
  • Zombie Roadkill 3D

    Zombie Roadkill 3D hem shooter hem de sonsuz araba yarışı dinamiklerini başarıyla birleştiren bir zombi avlama oyunudur.
  • Run Gun Die

    Hazine için hayatınızı ne kadar tehlikeye atabilirsiniz?