Zombie Town Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
77 MB DOSYA BOYUTU

Şehrinizi yürüyen ölülerden kurtarmak istiyor musunuz? O zaman ne duruyorsunuz; Zombie Town Story kahramanlarını bekliyor!

Zombie Town Story, Android kullanıcıları için zombi öldürdüğümüz bir macera oyunu olarak bizlerle buluşuyor.

Zombilerin ne kadar sinir bozucu olduğunu herkes bilir. Bu yaratıkların yapmayı en çok sevdikleri şey ise şüphesiz ki şehirleri istila etmek. Peki ya buna sessiz mi kalacaksınız? Zombie Town Story'yi ücretsiz edinerek bu harika maceraya adım atabilir, oluşturduğunuz takımla şehrinizi zombilere karşı savunabilirsiniz.

Oyunun en güzel yanlarından biri ise hikayeyi oyuncunun kendisinin oluşturması. Birçok silah ve bulmacalarla harika bir macera sizleri bekliyor.

İyi seyirler.

Batuhan Kavruk

Zombie Town Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
115 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Town Story, görevleri yerine getirerek ilerlediğiniz zombi oyunu.

Zombie Town Story, adından da tahmin edeceğiniz üzere şehri basan zombilere karşı mücadele verdiğimiz aksiyon yüklü bir oyun. Bilim adamlarının gizli laboratuvarlarında gerçekleştirdikleri çalışmalar neticesinde türeyen yaratıklar şehrin tamamını ele geçirmeden durdurmamız gerekiyor.

Çizgi film stili görsellere sahip zombi oyununda bir grup eski asker ve çapulcunun yerine geçerek deneysel çalışmalarla yaratılmış yaratıkları geldikleri noktada bitirmeye çalışıyoruz. Sayıları hızla artan yaratıklar yavaş ilerlediklerinden ve farklı silahlar kullanabildiğimizden bir avantajımız var. Tabii ki asla panik yapmamak gerekiyor.

Oyunun benzerlerinden farkı ise bölümlere ayrılmış olması ve her bölümün farklı bir hikayesinin olması. Bir bölümde küçük bir kız ve onun kedisini kurtarmaya çalışırken başka bir bölümde virüse kapılmış arkadaşımızı vurmamız isteniyor. Görevleri yerine getirirken elbette mühimmatımız sonsuz değil. Bu noktada mini oyunlarla hayatta kalmamızı sağlayan silah ve yiyecek yardımı alıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZOMBIE TOWN AHHH

    ZOMBIE TOWN AHHH ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil rol yapma oyunudur
  • Town Story

    Bulmacalar çözeceğiz
  • Monster Town

    Monster Town, Android işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilmiş eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Rope Hero Vice Town APK

    Rope Hero: Vice Town APK, popüler açık dünya aksiyon oyunu. GTA'ya benzerliğiyle dikkat çeken oyunda karakterimiz bir süper kahraman.
  • Ghost Town Adventures

    Ghost Town Adventures, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir macera oyunudur.
  • Fantasy Town

    Android Fantasy Town oyununda sevimli hayvanlarla kendinize ait bir şehir kurup yöneterek hayallerinizin sınırlarını zorlayın.
  • Zombie Zombie

    Zombie Zombie, yandan oynamalı aksiyonu bol zombi öldürme oyunu.
  • Zombie Terminator

    Zombie Terminator eğlenceli bir aksiyon oyunudur