Zombie Trigger Apocalypse

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Zombie Trigger Apocalypse, görev odaklı ilerlediğiniz zombi temalı FPS oyunu.

Zombie Trigger Apocalypse, birinci şahıs kamera açısından oynanan zombi oyunları arasında. Zombi temalı FPS oyunları arasında en iyiler arasında gösterilen Dead Trigger kadar kaliteli bir yapım karşımızda.

Android telefonunuzda zombi oyunlarına yer veriyorsanız Zombi Trigger Apocalypse’i kesinlikle görmelisiniz. Oyunda yüzünü görmediğiniz bir zombi avcısının yerine geçiyorsunuz. Kız arkadaşınızla birlikte etrafınızı saran zombileri temizliyorsunuz. Polislerden öğrencilere çok sayıda zombi karşınıza çıkıyor. Şehir yetmemiş gibi bir de zombiye dönüşmüş deniz canlılarıyla yüz yüze geliyorsunuz.

Zombie Trigger Apocalypse’i benzerlerinden farklı kılan noktası ise; Fazla detaylı menülere sahip olması. Seçebildiğiniz birçok karakter, kullanabildiğiniz yükseltilmeye açık çok sayıda da silah var. Farklı yerlerde geçen, zorluk düzeyini kendiniz ayarlayabildiğiniz görevler de bulunmakta. Oyunun kötü tarafı; tüm yükseltmeler için elmas ve altına ihtiyacınız var ve enerjiniz yettiği sürece oynayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Zombie Trigger Apocalypse

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Zombie Trigger Apocalypse, FPS türünde hazırlanmış zombi oyunu.

Zombie Trigger Apocalypse, zombi temalı FPS oyunu olarak iOS platformunda ücretsiz indirilmeye açılmış. En iyi zombi oyunları listesinde üst sıralarda olan Dead Trigger’ı ne oynanış ne de görsel tarafta aratmıyor.

Birinci şahıs kamera açısından oynanan çok sayıda zombi oyunu arasından özelleştirme seçenekleriyle öne çıkıyor Zombie Trigger Apocalypse.

Oynanabilir çok sayıda karakter, yükseltilebilir yapıda birçok silah mevcut. Tümünü oyun esnasında öldürdüğünüz zombilerin ödülü olarak verilen değerli taşları kullanarak satın alabiliyorsunuz. Tabii ki markete girip çaba harcamadan çok daha kısa sürede yeni karakter, silah ve yükseltmelere ulaşmanız mümkün. Oynanış tarafına baktığımızda gelişigüzel bir zombi temizleme operasyonu yerine görev odaklı ilerlediğiniz, zorluk düzeyini belirleyebildiğiniz senaryo karşımıza çıkıyor. Görevlerde bazen tek başınıza bazen de arkadaşınızla birlikte ilerliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trigger Zombie Waves Strike 3D

    Trigger Zombie Waves Strike 3D heyecan dolu bir FPS oyunudur
  • Guardians of Haven: Zombie Apocalypse

    Guardians of Haven: Zombie Apocalypse, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz zombi oyunu.
  • Zombie Crowd in City after Apocalypse

    Şehri ele geçirmeye çalışacağız.
  • Apocalypse Max

    Apocalypse Max, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Medieval Apocalypse

    Medieval Apocalypse kaliteli bir rol yapma oyunudur
  • Johnny Trigger: Sniper

    Johnny Trigger efsanesi artık sniper olarak yoluna devam ediyor.
  • Apocalypse Pixel

    Apocalypse Pixel hem Minecraft, hem de DayZ benzeri bir piksel FPS oyunu olarak bizlerle buluşuyor. Hem hayatta kalmak, hem inşa etmek daha eğlenceli olamazdı.
  • Dead Trigger 2

    Dead Trigger 2 daha da gelişmiş bir zombi tecrübesi yaşatıyor