Zombie Tsunami

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.7/5 ZİYARETÇİ
4,856 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Tsunami oyununda zombilerin yerine geçerek dünyayı sarmaya çalışıyorsunuz.

Zombie Tsunami, zombilerden oluşan dev bir ordu kurmaya çalıştığınız oldukça hareketli bir Windows 8.1 oyunu. Dokunmatik ekranlı ve klasik cihazlarda oynanabilen klasik zombi vurma oyunlarından gına geldiyse zombilerin yerine geçip insanoğluna meydan okuma fırsatı sunan bu oyuna göz atmalısınız.

Sıradan zombi oyunlarından son derece farklı bir deneyim sunan Zombie Tsunami oyununda adından da anlayacağınız üzere zombilerin gücünü göstermeye çalışıyorsunuz. İnsanları ısırarak virüsü yaymanız ve zombilerden oluşan bir ordu kurmak için uğraş veriyorsunuz. Tabii ki ilk durağınız küçük bir şehir ve dönüştürebileceğiniz insan sayısı oldukça az. Ancak buna aldırış etmemeli, her gördüğünüz insanı üşünmeden zombi ordunuza katmalısınız. Hayatta kalabilmek için arabaların, tankların, otobüslerin arkasına saklanmaya çalışan insanlar da olacak. Bunları da fark etmeniz ordunuzu daha hızlı genişletmeniz açısından oldukça önemli.

Dünya geneline yayılarak zombi ordumuzu daha büyütme imkanı tanıyan oyunun çoklu oyuncu desteği de bulunmakta. Tabii ki tek başınıza da oynama şansınız var ancak ısırdığınız kişinin arkadaşınızın olması, arkadaşınızı da ordunuza katılabiliyor olmanız yönünden bu modu da denemenizi öneririm.

Farklı oynanışının dışında animasyon filmlerini hatırlatan görselleriyle de dikkat çeken oyunda daha hızlı yayılmanızı sağlayan güçlendiriciler de mevcut. Bu güçlendiricilerin sınırlı sayıda olduklarından hemen harcanmaya gelmediğini söylememe gerek yoktur sanırım.

Zombi temalı oyunlara sıcak bakıyorsanız, zombilerin yerine geçebildiğiniz çoklu oyuncu destekli Zombie Tsunami oyununu kesinlikle indirmeli, göz atmalısınız.

Erkan Calp

Zombie Tsunami

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38,818 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Tsunami APK Android oyunda zombiler olarak şehre saldırıyor, insanları zombiye dönüştürüyorsunuz.

Zombie Tsunami APK sıradan zombi oyunu örneklerinden çok farklı bir oyun yapısına sahip olan oldukça eğlenceli bir Android oyunudur. Zombi oyunlarından farklı olarak oyunculara zombilerin yerine geçme, zombi olarak oynama fırsatı sunan Zombie Tsunami APK indir seçeneğiyle sizlerle.

Zombie Tsunami APK İndir

Ücretsiz olarak oynanabilen bir mobil oyun olan Zombie Tsunami'de bu sefer zombileri kontrol ediyoruz. İnsanoğlunun her fırsatta tokatladığı bu cansız arkadaşlar artık bu duruma isyan ediyor ve ayaklanıyor. Sokaklarda gezen tek bir zombi ile başlayan bu harekette içimizde intikam pıtırcıkları oluşmasını sağlayan insancıkları kovalıyoruz ve partimize dahil ediyoruz. Ne kadar çok insan ısırırsak Zombi tsunamimiz o kadar uzun süre ayakta kalabilecektir.

Bu ayaklanmamız süresinde beyinler menümüzü oluşturan tek lezzet değil. Birçok farklı bonus oyunun eğlenceli yapısını ortaya çıkarmakta. Bu bonuslar sayesinde gözünden lazerler saçan dev zombimizi canlandırabilir, bir ninja olarak şehirler arasında dolaşabilir veya UFO'lar aracılığıyla zombilerimizi klonlayabiliriz.

Ayaklanmamız elbet ki insancıkların çırpınışları olmadan devam etmeyecek. Tanklar, bombalar ve daha birçok ölümcül engel ayaklanmamız süresinde bizleri bekliyor. Ölümcül engel demişken, ölümden korkan kim ki?

Oyunun grafikleri animasyon tadındadır ve oldukça eğlenceli görünmektedir. 300'den farklı görevi tamamlamaya çalıştığımız oyunda 8 farklı bonus güçlendirme bizi beklemekte. Dünya çapındaki 9 farklı mekanda geçen oyunda arkadaşlarımızı yiyebilmemiz de mümkün. Eğer zombiler hakkında empati kurarak kendinizi onların yerine koyabiliyor ve insanların bunca zamandır zombilere yaptıklarını kınama şansını elde etmek istiyorsanız Zombie Tsunami'yi deneyebilirsiniz.

  • Tüm sürüyü tek dokunuşla kontrol etme
  • 10 çılgın bonus, ninjalar, ejderhalar, UFO’lar ve çok daha fazlası
  • Kilidi açılabilir birçok yükseltme
  • Zombi kuşları yetiştirin ve güçlerini kullanın.
  • Yiyip bitirilecek 300’den fazla görev
  • Gezilecek 11 ortam
  • Tüm Android modelleri için optimize edilmiştir.

 

Can Erdil Şentürk

Zombie Tsunami

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,289 TOPLAM İNDİRME
47.9 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Tsunami, tek bir zombiyi kontrol ederek oyuna başladığınız ve şehrin altını üstüne getirdiğiniz bir aksiyon oyunudur.

Zombie Tsunami, iOS işletim sistemine sahip iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir zombi temalı aksiyon oyunudur. Oynanışı nedeniyle Zombie Tsunami'yi klasik koşma, kaçma ve ilerleme oyunlarına da benzetebiliriz.

Özellikle klasik zombi öldürme oyunlarından sıkılan kullanıcılar için ilaç gibi gelecek bir oyun olan Zombie Tsunami'de amacımız oyunun başında kontrolünü elimize aldığımız zombi ile karşımıza çıkan insanları dönüştürerek kendi zombi ordumuzu kurmak ve şehrin altını üstüne getirmektir.

Oldukça renkli ve yüksek çözünürlüklü grafiklere sahip olan oyunda yaklaşık 300'den fazla görev bizleri bekliyor ve bu görevleri yaparken eğlencenin dozu hiç aşağı düşmüyor.

Bölümler içerisinde toplayacağımız altınlar yardımıyla zombilerimize yeni eşyalar satın alabiliyor veya özelliklerini güçlendirebiliyorum. Yine bölümler içerisinde yer alan ve ilerledikçe karşımıza çıkan bonus objeler yardımıyla ek özellikler kazanabiliyor ve kolayca daha çok altın toplayabiliyoruz.

Ne kadar büyük bir zombi ordusu oluşturabileceğinizi denemek ister misiniz? O zaman hemen Zombie Tsunami'yi iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerine indirerek deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

Zombie Tsunami

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
224 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Tsunami, kendi zombi ordunuzu kurmaya çalıştığınız hareketli bir Windows Phone oyunu.

Zombie Tsunami, yürüyen ölüler ya da çoğumuzun zombi dediği kana susamış varlıkların yerini geçtiğimiz sıradışı bir Windows Phone oyunu. Zombilerin kafalarını parçalamaya dayanan bilindik zombi oyunlarından sıkıldıysanız çarkı tam tersine çeviren aksiyon yüklü bu oyunu kesinlikle denemelisiniz.

Virüs sayesinde sayıları hızlıca arttığından insanoğlunun en zor başa çıktığı varlıklardan olan zombilerin karşısında değil yerinde olmamıza izin veren tek oyun sanırım Zombie Tsunami. Genellikle zombilerin kafalarını vücutlarından ayırmaya çalışırdık ancak bu oyunda tam tersi oluyor; zombilerin yerine geçiyoruz. Şehirle yetinmeyip dünyanın dört tarafına yayılarak yürüyen ölülerden oluşan ordumuzu kurmaya çalıştığımız oyunda amacımıza ulaşmak için her yolu deniyoruz. Hatta araçların arkasına saklanmış insanlara dahi ulaşabiliyor, yemeye çalışıyoruz.

Zombileri öldürmekten büyük keyif alan insanoğluna karşı savaş açtığımız oyunda 300’den fazla görev veriliyor. Oldukça zorlu geçen her görev sonrası ordumuz biraz daha güçleniyor. Zombi olarak tamamen dünyayı ele geçirdiğimizde ise oyun sonlanıyor. Bu şekilde tek başımıza oynayabildiğimiz gibi arkadaşlarımızı da davet edebiliyoruz. En güzeli de arkadaşlarımız sadece zombi değil insanoğlu olarak ta görevlerde karşımıza çıkıyor. Kısacası çoklu oyuncu desteği de mevcut diyebilirim.

Dünya genelinde 9 ülkeyi dolaşarak her gördüğümüz insanı ısırmak suretiyle zombiye dönüştürmek için uğraş verdiğimiz oyunda amacımıza ulaşmamızı engelleyecek çok sayıda öğe de mevcut. Tanklarla dolu sokaklar, güçlü bombalar, çukurlar hayatımızı sonlandıran engellerden bazıları.

Windows Phone’da da yüksek kalitede görseller sunan zombi oyunları mevcut ancak böylesine hareketli ve farklı deneyim sunanı yok. Zombie Tsunami oyununu kesinlikle indirmelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Army 4: Dead War

    Zombie Army 4: Dead War (PC İndir): En iyi zombi oyunlarından biri
  • Zombie Derby Pixel Survival

    Zombie Derby Pixel Survival PC oyununda arabalarla zombileri ezip geçiyorsunuz. Zombie Derby Pixel Survival Steam'de
  • Zombie Survival Game Online

    Kıyamet sonrasında geçen Zombie Survival Game Online'da, zombilerle savaş verin ve hayatta kalmaya çalışın.
  • 7 Days to Die

    7 Days to Die ile zombi öldürmeye başlayın. Açık dünyada hayatta kalmaya çalışın ve hareket eden her şeyi vurun.
  • Left 4 Dead

    Valve’in klasik 4 kişi zombi vurma oyunu Left 4 Dead’i duymayan kaldı mı? Left 4 Dead oynayın ve nostalji yaşamaya başlayın.
  • John, The Zombie

    John, The Zombie'de bir zombinin yerine geçerek şehirde kaos yaratıyoruz
  • Killing Floor 3

    Silahlarınızı ve ekiplerinizi hazırlayın. Killing Floor 3 ile bol bol zombi öldüreceğiz.
  • Zombie Derby

    Zombie Derby, Windows tabanlı tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz bir zombi ezmece oyunu ve ücretsiz.