Zombie.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
174 TOPLAM İNDİRME

Zombie.io, zombileri öldürerek, beyin yiyerek zombi ordunuzu kurduğunuz bir Android oyunu.

Zombie.io, Android telefonunuzda tek başınıza veya online oynayabileceğiniz ücretsiz zombi oyunları arasında. Önünüze çıkan beyinleri yiyerek, zombileri öldürerek kendi ordunuzu kurmaya çalıştığınız oyunda amaç en büyük, güçlü zombi hattını oluşturmak.

Oyun hikaye üzerine kurulu olduğundan kısaca bahsetmekte fayda var diye düşünüyorum. 2080 yılında 3. Dünya Savaşı’nın başlamasıyla tüm düzen altüst olmuş; tsunami, deprem gibi doğal afetler sık sık yaşanmaya başlamış, daha da önemlisi tüm bitkiler öldüğünden insanlar yiyecek ve oksijen sıkıntısı çekmeye başlamıştır. Neo adında bir doktor insanların DNA’larıyla oynayarak bu duruma son vereceğine inanır ve çalışmalara başlar. Ancak proje başarısız olur ve zombiler doğmaya başlar. Zombilerin birinin laboratuvardan kaçmasıyla tabiri yerinde ise aksiyon başlar.

Oyunda başarılı olabilmek için en uzun zombi hattını oluşturmanız gerekiyor. Oldukça geniş bir haritada oynuyorsunuz ve sizin gibi büyümek isteyen onlarca gerçek oyuncuyla karşılaşıyorsunuz. Kendi türünüzü öldürerek, beyinleri yiyerek gelişim gösterebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Zombie.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Zombie.io, harita üzerinden online oynanabilen ücretsiz zombi oyunu.

Zombie.io, internet bağlantısı olmadan da oynayabileceğiniz zombi oyunu. Gerçek oyuncularla karşılaştığınız geniş bir haritada beyinleri yiyerek, zombileri öldürerek en uzun zombi hattını oluşturmaya çalıştığınız oyunda sizi haritadan silmek isteyen düşmanlarınızın nereden çıkacağı hiç belli olmuyor.

Hikaye üzerine kurulu zombi ordusu kurma oyununu hem tek başınıza hem de online oynayabiliyorsunuz. Hangi modda oynarsanız oynayın tek bir amacınız var; Kendi zombi ordunuzu kurmak. Bunu beyinleri yiyerek, kendi türünüzü yok ederek başarmak durumundasınız. Çok sayıda etrafınızda dolaşan düşmanınız var. En kötüsü elinizde kullanabileceğiniz hiçbir silah yok. Sadece – o da belli süreliğine – hızlanıp yerinizi değiştirerek av olmaktan kurtulabiliyorsunuz.

Tüm iOS cihazlarda akıcı oynanış sunan zombi oyununda farklı kontrol seçenekleri mevcut. Sanal butonlar, dokunma, işaretçi olmak üzere zombi hattınızı kontrol etmeni üç yolu var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu