Zombie's Got a Pogo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
77.9 MB DOSYA BOYUTU

Zombie's Got a Pogo, her yaştan oyunseverin büyük zevkle oynayabileceği eğlenceli bir oyun.

Zombie's Got a Pogo, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde büyük keyifle oynayabileceğimiz bir zombi temalı beceri oyunu. Son derece komik ve sıradışı bir atmosfere sahip olan bu oyundaki temel amacımız pogo çubuğu üzerinde yol almaya çalışan zombimizi engellere çarpmadan ilerletmek.

Oyunun en iyi özelliklerinden birisi üzerine mücadele ettiğimiz parkurların sürekli olarak değişiyor olması. Bu sayede oyunda asla tekdüze bir atmosfer oluşmuyor. Buna ek olarak oyunda aşama kaydedip ilerledikçe bölümlerin yapısı epey zorlaşıyor.

Zombie's Got a Pogo'da gelişmiş bir fizik motoruna yer verilmiş. Zombinin zıplama animasyonları, pogo çubuğunun tepkileri ve düşme efektleri gerçekçi bir şekilde ekrana yansıtılıyor.

Oyundaki kontrol mekanizması ekranın sağına ve soluna yapacağımız dokunuşlar üzerine kurulu. Pogo çubuğundaki zombi otomatik olarak zıplıyor. Ekranın sağ ve sol tarafına dokunarak ise çubuğun açısını ayarlıyoruz. Açı verirken yapacağımız en ufak bir hata istemediğimiz bir noktaya iniş yapmamızla sonuçlanıyor.

Oyun her ne kadar ücretsiz olsa da içerisinde satın almalar barındırıyor. Elbette bunlar oyun üzerinde belirli etkiye sahipler fakat zorunlu değiller. Oldukça eğlenceli bir oyun deneyimi yaşatmayı başaran Zombie's Got a Pogo, uzun süreler boyunca elinizden düşüremeyecğeiniz bir oyun olabilir.

Emircan Erdoğan

Zombie's Got a Pogo

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Zombie's Got a Pogo, Playflame imzasını taşıyan Windows Phone'a özel bir zombi oyunu.

Zombie’s Got a Pogo, sadece Windows Phone platformunda karşımıza çıkan ender oyunlar arasında ve zombi oyunlarından keyif alıyorsanız kesinlikle indirip oynamanız gerektiğini düşündüğüm bir yapım.

Popüler zombi oyunların arkasındaki isim Playflame’in imzasını taşıyan Zombie’s Got a Pogo, boş zamanlarınızda oynamak üzere Windows Phone telefonunuzda ücretsiz indirebileceğiniz eğlenceli bir zombi oyunu. Kana susamış zombiler ne kadar eğlenceli olabilir ki? sorusunu sorabilirsiniz ancak bu oyun alışılmışın dışında bir oynanış sunuyor. Zombileri öldürmek veya onlardan kaçmak yerine pogo stick (zıp zıp olarak geçiyor sanırım) kullanabilen zombileri kontrol ediyorsunuz. Pogo stick üzerine binmiş kafası kolu sarılı zombiyi kontrol etmek oldukça basit olmasına karşın yol boyunca önünüze türlü türlü ölümcül engeller çıktığından oldukça dikkatli olmanız, gözünüzü ekrandan hiç ayırmamanız gerekiyor. Aksi halde zombi zıp zıpı ile birlikte yere çakılıyor ve oyuna sil baştan başlıyorsunuz.

Etkileyici ve güldüren animasyon, ses efektleri ile süslenen oyunda fizik tabanlı oynanış hakim ve pogo ile ilerlerken son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Engeller aniden karşınıza çıkıyor ve en ufak dokunuşunuzda kafanızı yere buluyorsunuz.

Oyunun kontrollerine baktığımızda son derece basit tutulduğunu görüyoruz. Ekranın sol veya sağ tarafına dokunduğunuzda zombinin zıplamasını sağlamış oluyorsunuz. Ekrana basılı tuttuğunuzda ise daha uzun mesafe zıplıyorsunuz. Tabii ki yere çakılmamak için dengenizi iyi ayarlamanız gerekiyor.

Zombi oyunlarına farklı bir bakış kazandıran Zombie’s Got a Pogo oyunun 512MB RAM desteği de bulunmakta. Bu sayede eski bir Windows Phone telefona sahip olsanız dahi oyunu akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pogo Bears

    Pogo Bears, pogo çubuğu ile zıplayarak ilerlediğiniz bir iOS oyunu.
  • Pogo Plumber

    Pogo Plumber'da pogo çubuğuyla yol almaya çalışan bir muslukçunun aksiyon dolu macerasına ortak alıyoruz.
  • 1000m Zombie Escape!

    1000m Zombie Escape! ilginç bir mobil beceri oyunudur
  • Zombie INTERN

    Zombie INTERN ilginç ve eğlenceli bir mobil beceri oyunu
  • Zombie Gunship Arcade

    Biraz Zombie Gunship ve bir tutam Flappy Bird karıştırılırsa bir oyunun ismi Zombie Gunship Arcade olabiliyormuş.
  • Zombie Stompers

    Zombie Stompers iOS cihazlar için geliştirilmiş, tek dokunuşla kontrol ettiğiniz zombiyi hayatta tutmaya uğraştığınız bir beceri oyunudur.
  • Zombie Dash

    Zombie Dash, iPhone ve iPad'de oynayabileceğiniz arcade zombi oyunu.
  • Zombie Farmer

    Zombie Farmer, zombi çiftçi olduğunuz hareketli bir iOS oyunu.