Zombieville USA 2

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
65 MB DOSYA BOYUTU

Zombieville USA 2, farklı silahlar kullanabildiğiniz aksiyon yüklü zombi vurma oyunu.

Zombieville USA 2, iki boyutlu harika görsellere sahip zombi vurma oyunu. Tek başımıza veya arkadaşlarımızla birlikte oynayabildiğimiz oyunda etrafımızı saran kana susamış yürüyen ölülerin kafalarını türlü silahlarla uçurarak hayatta kalma mücadelesi veriyoruz.

Küçük ekranlı Android telefonda da rahatlıkla oynanabilen zombili aksiyon oyununda zombiye dönüşmemiş diğer deyişle salgın hastalıktan bir şekilde kurtulmayı başarmış bir avuç insanla zombi avına çıkıyoruz. Evimizin etrafında dolan zombi ordusunu dağıtmak için elimize geçen silahla doğrudan kafalarına nişan alıyor ve yanlarına yaklaşma cesaretini göstererek paramparça yapıyoruz.

Oyunda farklı karakterlerle birçok silah kullanıyoruz. Beyzbol sopası, balta, el bombası, pompalı, taramalı, tabanca, keskin nişancı tüfeği, lav silahı ve daha nice silah mevcut.

Erkan Calp

Zombieville USA 2

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
77 MB DOSYA BOYUTU

Zombieville USA 2, iOS cihazlarınızda arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz hareketli zombi vurma oyunu.

Zombieville USA 2, yepyeni grafik ve yeni oynanış ve daha da zenginleştirilmiş içeriğiyle tekrar karşımıza çıkan popüler zombi vurma oyunu. Serinin ikinci oyununda grafik ve oynanışın dışında silahların da elden geçirildiğini görüyoruz. Artık zombiler üzerinde deneyebildiğimiz çok daha fazla silaha sahibiz.

iPhone veya iPad’imize indirip ister tek başımıza istersek arkadaşlarımızla birlikte oynayabildiğimiz zombi oyununda aksiyon hiç dinmiyor. Şehrin neredeyse tamamı zombiye dönüşmüş durumda ve bizi de kendileri gibi yapmak için üzerimize aynı anda geliyorlar. Etrafımızı çevreleyen zombilere dönüşmemek için elimize geçen silahla yakınımıza yaklaşmalarını beklemeden kafalarını uçuruyoruz. Risk alıp yakın mesafeden de harcama şansına sahibiz.

Oyunda kurtulmaya başaran insanları kontrol etmek ve silahları kullanmak için sağ alttaki butonları kullanıyor, sağ üstten öldürdüğümüz zombilerin sayısını görüyor, sol üstten de sağlık durumumuzu takip ediyoruz. Bunların yanı sıra süremiz (verilen süre içerisinde hayatta kalmayı başarmamız gerekiyor) yer alıyor. Oyun esnasında öldürdüğümüz zombiler bize para olarak geri dönüyor. Paralarımızı da karakterleri ve kullandıkları silahları yenilemek için harcıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • USA Crime City 2015

    USA Crime City 2015 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz GTA benzeri bir aksiyon oyunudur
  • Farm Invasion USA

    Tarlanızı istila eden uzaylılara karşı mücadele ederek mısırları toplayacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Farming USA APK

    Farming USA APK, en iyi çiftlik oyunlarından Farming Simulator'a benzerliğiyle dikkat çeken Android simülasyon oyunu. Tarim simülatörü oynaması ücretsiz!
  • Voyage: Usa Roads

    Voyage: Usa Roads mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Boating USA

    Boating USA, denizcilik ile profesyonel anlamda ilgileniyorsanız satın alıp kullanmanız gereken çok gelişmiş bir rota ve navigasyon uygulaması.
  • Taxi Driver USA New York 3D

    Taxi Driver USA New York 3D, New York sokaklarında taksicilik yaparak keyifli vakit geçirebileceğiniz ücretsiz bir Android taksi simülasyonu.
  • Truck Simulator PRO USA

    Truck Simulator PRO USA, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz gerçekçi bir tır simülasyonudur.
  • USA Truck Racing Simulator

    USA Truck Racing Simulator oyununda gerçekçi tasarımlara sahip kamyonlarla birlikte çekişmeli yarışlar yapın!