Zombocalypse

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
121 MB DOSYA BOYUTU

Zombocalypse mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Zombocalypse oyunculara yoğun aksiyon sunan bir mobil zombi oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Zombocalypse'de dünyanın zombiler tarafından istila edildiğine tanık oluyoruz. Gizli geliştirilen bir biyolojik silah insanları yaşayan ölülere çevirdikten sonra şehrin her köşesi zombilerle kaplı hale geliyor. Geriye bir avuç insan hayatta kalırken hayatta kalabilmek için herkes bir kahraman olmak zorunda kalıyor. Biz de bu kahramanlardan biri olarak oyuna dahil oluyoruz ve zombi ordularıyla savaşıyoruz.

Zombocalypse'de 2 boyutlu bir platform oyununu hatırlatan bir oynanış söz konusu. Oyunda ekranın ortasında yer alan kahramanımıza sağından ve solundan zombiler akın akın yaklaşıyor. Bu zombiler bizim canımızı sıfırlamadan önce onları yok etmemiz gerekiyor. Bu iş için tabanca, tüfek, patlayıcılar ve hava desteği gibi silahlardan yararlanabiliyoruz; fakat oyunda cephane sınırlı. Kullandığımız her silahın mermisi bitebiliyor, mermimiz bittiğinde ise palamız ile zombilere dalıyoruz.

Zombocalypse basit bir şekilde oynanabilen bir aksiyon oyunu.

Can Erdil Şentürk

Zombocalypse

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
157 MB DOSYA BOYUTU

Zombocalypse mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur

Zombocalypse eğer bir zombi kıyameti senaryosunda baş rolde olmak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil aksiyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir zombi oyunu olan Zombocalypse'de dünyanın sonunun geldiğine tanık oluyoruz ve bu kıyametten kurtulmaya çalışan bir kahramanı yönetiyoruz. Kahramanımız her tarafı zombiler tarafından kuşatılan şehrinde hayatta kalmaya çalışıyor. Bu iş için biz de ona yardımcı oluyoruz ve aksiyonun içerisine dalıyoruz.

Zombocalypse'de 2 boyutlu bir oyun yapısı mevcut. Oyun boyunca bize farklı büyüklüklerde zombiler sağdan ve soldan saldırırken ayakta kalmamız ve onları yok etmemiz gerekiyor. Bu iş için fakrlı silahları kullanabilmekteyiz. Bu silahlar bize havadan paraşütlerle gönderiliyor ve onları toplamamız gerekiyor. Silahlarımızın cephanesi ise sınırlı. Cephanemiz bittiğinde ise palamızla zombilere saldırmaya başlıyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu