ZombRun

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME

ZombRun, zırhlı araçlarla zombileri ezerek ilerlediğiniz aksiyon dozu yüksek Android oyunu.

ZombRun, zırhlı araçlarla zombileri ezerek ilerlediğiniz aksiyon yüklü bir mobil oyun. Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz zombi oyununda gece – gündüz, zorlu hava şartlarında zombi avına çıkıyorsunuz. Durma lüksünüz yok.

Kaliteli görseller sunan zombi temalı aksiyon oyununda hikaye modu ve serbest mod olmak üzere iki seçeneğiniz var. Hikaye modunda çok sayıda beklenmedik engelle karşılaşıyorsunuz. Dolayısıyla yola yoğunlaşmalısınız. Araçların kilitlerini bu modda açabiliyorsunuz. Sınırsız yükseltmeler ve dönüm noktaları içeren serbest mod ise sıkıldığınız noktada bırakabileceğiniz, aksiyon dozunun azaldığı mod. Hangi modda oynarsanız oynayın sersem dolaşan bir zombi ordusu arasından geçmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

ZombRun

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
184 MB DOSYA BOYUTU

ZombRun, zombileri ezerek ilerlediğiniz aksiyon dozu yüksek iPhone/iPad oyunu.

ZombRun, tam donanımlı araçlarla zombi ordusu arasından geçmeye çalıştığınız aksiyon dolu bir iOS oyunu. Hem iPhone hem de iPad’de aynı, keyifli oynanışı sunan ücretsiz zombi oyununda yola döşenmiş tuzakları da dikkate alarak ilerlemeniz gerekiyor. Kritik noktalardaki engeller hızınızı azaltmakla kalmıyor, havaya uçmanıza sebebiyet verebiliyor.

Boyutuna göre oldukça kaliteli grafiklere sahip olan kolay oynanışlı zombi oyununda hikaye modu ve serbest mod seçeneği bulunmakta. Oyundaki tüm zırhlı araçları görebilmeniz için hikaye modunu bitirmeniz gerekirken, geliştirme odaklı ilerlemek isterseniz serbest moda geçmeniz gerekiyor. İki modda da değişmeyen tek şey; zombilerin sayısı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Planet Hunter

    Canavarları yeryüzünden silin!