ZombsRoyale.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
307 TOPLAM İNDİRME

Webde 10 milyon oyuncuya ulaşan battle royale oyunu

ZombsRoyale.io, mobilde de en çok oynanan battle royale oyunları PUBG ve Fortnite’a benzer oynanış sunan ancak görsel açıdan karşılaştırılamayacak seviyede eğlenceli bir yapım. Eski stil grafiklere sahip, üstten oynamalı iki boyutlu çok oyunculu gerçek zamanlı battle royale oyununda 100 oyuncu arasından sağ kalan olmak için mücadele ediyorsunuz.

Spinz.io ve Zombs.io oyunlarının geliştiricileri tarafından hazırlanan battle royale oyunu ZombRoyale.io, webde 10 milyon oyuncuya ulaşmış oldukça popüler bir yapım ve artık mobil cihazlarda da oynanabiliyor. Android telefonunuzda battle royale oyunlara yer veriyorsanız, grafiklerden ziyade oynanışa önem veriyorsanız keyif alarak oynayacağınız bir oyun. İster Solo modda tek başınıza 99 oyuncuya karşı mücadele ediyor, ister Duo modda arkadaşınızla birlikte oynuyor, isterseniz de Squad modda takım oyununa giriyorsunuz. Üç mod dışında sınırlı süreliğine açılan (her hafta sonu) ekstra modlar var. Bunlar arasında favorim; bir yandan diğer oyunculara karşı hayatta kalma mücadelesi verirken diğer yandan zombilerle uğraştığınız Zombies modu.

Erkan Calp

ZombsRoyale.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
745.9 MB DOSYA BOYUTU

Popüler battle royale oyunu mobilde!

ZombsRoyale.io, Fortnite, PUBG gibi battle royale oyunlarıyla .io uzantılı oyunları harmanlayan bir yapım olarak iOS platformunda yerini alıyor. Spinz.io ve Zombs.io'nun yapımcılarının hazırladığı oyunda 100 oyuncu hayatta kalma mücadelesi veriyor.

Webde 10 milyondan fazla kez oynanan gerçek zamanlı battle royale oyunu ZombsRoyale.io, ilk olarak iOS platformunda karşımıza çıkıyor. iPhone/iPad’de oynanabilen 100 kişilik iki boyutlu çok oyunculu gerçek zamanlı savaş oyununda Solo, Duo ve Squad modları bulunuyor. Solo modda 99 oyuncuya karşı mücadele ediyor, son hayatta kalan olmaya çalışıyorsunuz. Duo modda arkadaşınız veya otomatik eşlemeyle gelen biriyle birlikte mücadele veriyorsunuz. Squad modda dörtlü takımlar halinde savaşıyorsunuz. Bu modlar dışında her hafta sonu sınırlı süreliğine açılan modlar (zombiler, 50’ye 50 ve blok inşa etme) var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Might & Magic: Chess Royale

    Might & Magic: Chess Royale Android İndir: Ubisoft'tan 100 oyunculu auto battle oyunu
  • Gun&Girls.io

    Kızlar da çok iyi savaşır!
  • Chaos Battle League

    Chaos Battle League, Android platformunda Clash Royale benzeri oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Clash of Wizards: Battle Royale

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Royale Clans APK

    Royale Clans APK, Android platformunda Clash Royale oyununa benzerliğiyle dikkat çeken strateji oyunu.
  • Mobile Royale

    IGG'nin yeni mobil oyununda ejderhalarla birlikte savaşa giriyoruz.
  • Survivor Royale

    100 oyuncudan sadece birinin yaşama şansı var.
  • Evertile: Battle Arena

    Destenizi oluşturun, arenada savaşın.