Zoombinis

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
299 MB DOSYA BOYUTU

Zoombinis, ücretli olan fakat aynı zamanda çok eğlenceli ve gleişmiş bir Android bulmaca ve macera oyunu.

Zoombinis, yükleyip oynamaya başladığınız andan itibaren kalitesini hissettiren ve oldukça başarılı bir şekilde geliştirilmiş olan bir Android bulmaca ve macera oyunu. Burada ögreviniz minik ve sevimli yaratıklara yardımcı olmak. Sürekli evlerini değiştirerek yeni evlerine kavuşan bu mavi yaratıklara yardım edebilmek için karşınıza çıkan ve gittikçe zorlaşan bulmacaları çözmeniz gerekiyor.

90'lı yıllarda popüler olan Logical Journey oyununun yeniden tasarlanarak hazırlanmış oyunu olan Zoombinis, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oldukça keyifli vakit geçirmenizi sağlıyor. Oyunda yardımcı olmanız gereken tüm mavi küçük yaratıkların kendi kişilikleri bulunuyor ve her birinin görünümü birbirinden farklı.

Bu küçük ve sevimli yaratıkları şeytani güçlerden koruyarak onların güvenli olacağı Zombiniville köyüne götürmeniz gerekiyor.

Basit anlamda oynanacak oyunlardan bir tanesi olmayan Zoombinis'de zihninizi yoracak, veri analizleri yapacak ve problemleri çözeceksiniz. Bu nedenle oynarken çok daha fazla keyif alacağınızı söyleyebilirim.

Bir çok farklı bulmaca ile karşılaşacağınız oyunda her bulmacada farklı şekilde düşünmeniz gerekebilir. Bu nedenle bulmacaları çözerken birbirinden farklı şekilde bakmalısınız.

Uzun soluklu bir Android oyunu oynamak istiyorsanız Zoombinis'i satın alarak Android mobil cihazlarınız üzerinde dilediğiniz zaman oynayabilirsiniz. Oyun yaklaşık 300 MB büyüklüğündeo lduğu için WiFi bağlantısı üzerinden indirmek, mobil internet paketiniz eğer kotalı ise kotanızın azalmasını engelleyecektir.

Barış YANIK

Zoombinis

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
392 MB DOSYA BOYUTU

Zoombinis, kafa yormanızı sağlayan ve oynarken keyif alacağınız gelişmiş özelliklere sahip bir iOS macera oyunu.

Zoombinis, macera oyunları kategorisinde yer almasına rağmen maceradan çok bulmaca çözmeniz gereken ve böylece mavi ve ufak yaratıklar olan Zoombini'leri güvenli köylerine götürmeniz gereken eğlenceli ve gleişmiş bir iOS oyunu.

Eski yıllardaki bir oyunun yeniden düzenlemesiyle ortaya çıkan Zoombinis, hem Android hem de iOS platformunda ücretli olmasına rağmen oldukça fazla oyuncu tarafından oynanan ve sevilen bir oyun haline geldi. Ücretsiz olarak karşımıza çıkan pek çok oyundan çok daha kaliteli olan ve görsel açıdan da oyuncuları memnun eden Zoombinis, bunu girişten sonuna kadar her aşamada oyunculara hissettiriyor.

Bir çok farklı bulmaca çözeceğiniz oyundaki amacınız mavi ve sevimli ufak yaratıkları şeytani düşmanlarından kaçırarak kendi güvenli köylerine götürebilmek. Tabi bunu başarabilmek sandığınız kadar kolay bir iş değil ve oldukça fazla kafa yormanız gerekiyor. Olayın en güzel noktalarından bir tanesi ise gittikçe zorlaşarak sizi daha da zorluyor olması. Bunun anlamı ise ilerleyen dönemlerde karşılaşacağınız bulmacalar karşısında daha çok zorlanacaksınız.

Oyunda karşınıza çıkacak olan tüm mavi yaratıkların her biri farklı bir görünüme ve farklı kişiliklere sahipler. Bu yüzden oyun tek düze ilerlemiyor ve her yerde çok ince ayrıltılar mevcut. Zaten 400 MB'a yakın olan dosya boyutundan da oyunun detaylı ve gelişmiş bir oyun olduğunu anlayabilmeniz mümkün. Oyunun belki de tek negatif yönü ücretli olması fakat bir kere mahsus ödeyeceğiniz bu ücret bu tür bir oyun için çok fazla değil diye düşünüyorum.

Kaliteli oyunlar oynamaktan keyif alıyorsanız ve oynadığınız oyunlarda en ince ayrıntılara kadar önem veriyorsanız Zoombinis'i satın alarak iPhone ve iPad'leriniz üzerinde mutlaka oynamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Planet Hunter

    Canavarları yeryüzünden silin!