Zubizu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,126 TOPLAM İNDİRME

Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.

Zubizu, akıllı telefonlarınızda kampanyalardan, etkinliklerden ve size özel önerilerden haberdar olmanızı sağlayan ve yaşam tarzınıza uygun içerikleri bulabileceğiniz harika bir uygulama. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden rahatlıkla kullanabileceğiniz bu uygulamada, pek çok kategoride alışveriş fırsatlarını mobil cihazınızdan takip edebilirsiniz. 

Zubizu son zamanlarda uygulama mağazasında bulabileceğiniz en iyi alışveriş ve yaşam tarzı uygulamalarından biri ve ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz pek çok özelliğe sahip. Sosyal medya hesaplarınız ya da mail adresinizle üye olduktan sonra ilgi alanlarınıza göre içeriklerle karşılaşacağınız Zubizu'da, fırsatları değerlendirebilir ve rezervasyon, satın alma gibi işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Hatta kampanyalardan faydalanarak ödül puanı bile biriktirebilirsiniz. Piyasada görebileceğiniz en iyi markaların indirim haberlerine pek çok kategoride rastlamak mümkün.

Yeme-içme'den seyahate, sanat ve eğlence'den otomobile kadar en güncel trendleri ve ayrıcalıkları akıllı telefonunuz üzerinden takip etmek isterseniz Zubizu'yu indirmenizi kesinlikle öneririm. Üye olduktan sonra ilgi alanınızı seçiyor ve uzun süre size özel içeriklere bakmaktan kendinizi alıkoyamıyorsunuz.

Gökhan Abay

Zubizu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
921 TOPLAM İNDİRME
28.3 MB DOSYA BOYUTU

Zubizu, iPhone ve iPad cihazlarınızdan en güncel trendleri takip edebileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.

Zubizu, takip ettiğiniz markaların yaptığı indirimleri ve en güncel trendlerden haberdar olabildiğiniz bir uygulama ve yaşam tarzı kategorisinde bulabileceğiniz en iyi seçeneklerden biri olduğunu söyleyebilirim. Özellikle kadın kullanıcılara yönelik içeriklere ulaşabileceğiniz bu uygulamayı iPhone ve iPad cihazlarınızdan kullanabilir ve yeni keşifler yapabilirsiniz.  

Zubizu için renkli bir dünya yorumunu yapmak yanlış olmayacaktır. Yaşam tarzınıza ve ilgi alanlarına yönelik içerikleri bulabildiğiniz bu uygulamada birçok yenilik keşfedebiliyor ve size özel indirimlerden haberdar olabiliyorsunuz. Uygulamayı indirdiğinizde Facebook, Google Plus veya e-posta adresinizle kayıt olduktan sonra ilgi alanlarınızı belirlemeniz gerekiyor. Yeme-içme, sanat&eğlence, sağlıklı yaşam, seyahat, moda&tasarım ve otomobil kategorilerinden size uygun olanı seçiyorsunuz ve uygun olan içerikler karşınıza geliyor. Kimi zaman sürprizlerle bile karşılaşmanız mümkün. 

Eğer indirim fırsatlarını kaçırmak istemiyor ve size özel önerileri değerlendirmek istiyorsanız Zubizu'yu ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Kampanyalar, etkinlikler ve daha pek çok içeriği bulabileceğiniz bu uygulamayı kullanmanızı mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.