100 Balls

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
403 TOPLAM İNDİRME
1.03 MB DOSYA BOYUTU

Ekranın yukarısında biriken topları alttan geçen bardaklarda toplamaya çalıştığımız bu oyun heyecanlı yapısıyla dikkat çekiyor.

100 Balls ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunudur. Bu oyunun bir benzeri iOS uygulama markette de yer almakta fakat tam olarak benzeri olduğunu söyleyemem zira arada bariz farklar var. Yine de yapı olarak benziyor.

Oyunda ekranın üst kısmında bir huni var ve burada toplar birikiyor. Ekrana dokunduğumuzda huninin alt tarafı açılıyor ve toplar aşağı düşüyor. Düşen topları bardaklarda toplamaya çalışıyoruz. Asıl amacımız topların düşmemesini sağlamak. Bu döngüyü devam ettirerek yüksek puanlar almaya çalışıyoruz.

Genel olarak keyifli bir oyun deneyimi sunan 100 Balls'un iOS marketteki benzeri biraz daha kaliteli ve özenli. Fakat her ikisi de ücretsiz. Bu noktada, eğer ücretsiz olarak oynayabileceğiniz farklı bir beceri oyunu arıyorsanız 100 Balls mutlaka denemeniz gereken oyunlar arasında.

Emircan Erdoğan

100 Balls

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
163 TOPLAM İNDİRME
3.7 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli yapısı ve gelişmiş fizik motoruyla dikkat çeken 100 Balls en iyi ücretsiz oyunlar arasındaki yerini zorlanmadan alıyor.

100 Balls ücretsiz olarak indirebileceğiniz muhteşem bir beceri oyunudur. Birçok otorite tarafından en popülerler listelerinin üst sıralarında yer alan oyunda gelişmiş kontrol mekanizması ve akıcı bir yapı görev yapıyor.

Oyunda son derece basit bir görevimiz var fakat bunu yapması o kadar da kolay olmuyor. Yapmamız gereken şey hunide birikmiş olan topları sırayla geçen bardakların içine düşürmek ve mümkün olduğunca az top kaçırmak. Her top kaçırdığınızda yedek kaplardan düşürdüğünüz kadar top ikmali yapılıyor. Fakat bir süre sonra bunlar bitiyor. Bu sebeple çok fazla düşürmemeye çalışmalıyız.

Oyunun en dikakt çeken yanı son derece gelişmiş bir fizik motoruna sahip olması. Özellikle bardakların geçişi, topları serbest bıraktığınız anda verdikleri tepkiler ve diğer ayrıntılar oyundan alınan keyfi artırıyor. Oyunda genel olarak kalite havası hakim ve 'burası olmamış' diyebileceğiniz çok az nokta var. Etkileyici müzik ve ses efektleriyle desteklenen oyunu tüm oyunseverlere tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

100 Balls

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

100 Balls, odaklanma ve refleks gerektiren sinir bozucu yapıda tasarlanmamış bir Windows Phone oyunu.

100 Balls, odaklanma ve refleks yeteneklerimizi test eden eğlence dozu yüksek bir Windows Phone oyunu. Tamamen ücretsiz olarak indirip küçük boyutlu olmasıyla çok beklemeden hemen oynayabildiğimiz beceri oyununda huniden dökülen objeleri bardaklara toplamamız gerekiyor. Kulağa basit geliyor ancak bunu yapmak inanılmaz derecede zevkli.

iOS platformunda zirveyi zorlayan 100 Balls, Windows Phone platformunda resmi olarak karşımıza çıkmasa da çok başarılı yani aynı deneyimi sunan kopyası mevcut. Hem görsel hem de oynanış olarak orjinalinden farksız diyebilirim.

Oyuna geçecek olursam, ilk açtığımızda ekranın yukarısında içi farklı objelerle dolu bir huni ve saat yönünde dönen dört adet bardak gözümüze çarpıyor. Amacımız sürekli olarak dönmeye programlanmış bardakların içlerini huniye dokunarak doldurmak. Bu oldukça basit gelebilir ve ilk bölümlerde de böyle. Ancak biraz puan kazanmaya başlayınca bardakların dönme hızı artıyor ve başlarda ağzına kadar doldurduğumuz bardaklar yerini neredeyse boş bardaklara bırakıyor. “Neredeyse boş” dedim çünkü bardakları doldurmama, sonraki turu bekleme gibi bir lüksümüz yok. Boş geçtiğimiz bardaklar oyun alanından çıkıyor.

Oyunun Windows Phone versiyonunda farklı tema ve zorluk seçenekleri bulunmakta. Klasiğin haricinde basketbol ve futbol sahasında oynayabiliyor, zorluğu kolay ve çok zor (çılgın adını vermişler.) olarak ayarlayabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Original 100 Balls

    Original 100 Balls basit ve eğlenceli bir mobil beceri oyunudur
  • 100 Candy Balls

    100 Candy Balls basit bir yapıya sahip olmasına rağmen eğlenceli dinamikleriyle dikkat çeken bir beceri oyunudur.
  • Pin Balls: aa pro

    Pin Balls, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • Balls & Holes

    Balls & Holes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Round Balls

    Round Balls, dairesel platformda hız kesmeden ilerlediğiniz bir Android oyunu.
  • Rolling Balls

    Rolling Balls basit bir altyapı üzerine kurulu olmasına rağmen oyunseverleri eğlendirmesini iyi biliyor.
  • Balls VS Blocks

    Balls VS Blocks, yılan görünümlü topla blokları kırmaya çalıştığınız Android oyunu.
  • Going Balls

    Popüler top platform oyunu Going Balls, Android Google Play'de!