101 Crane Missions Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME

101 Crane Missions Lite, kontrolünü sağladığınız vinç ile blokları doğru şekilde yerleştirip bina ve köprüler inşa edeceğiniz keyifli ve ücretsiz bir Android oyunudur.

101 Crane Missions Lite, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir inşa etme oyunudur. Oyunda size verilen vinci kontrol ederek blokları doğru şekilde hatasız olarak yerleştirmelisiniz.

Binalar ve köprüler inşa edebileceğiniz oyunda vincin kontrolünü ekranın sağ ve sol altındaki tuşları kontrol ederek sağlayabilirsiniz. Gerçekçi bir oyun fiziğine sahip olan 101 Crane Missions Lite oyunun ücretsiz versiyonudur Deneyerek beğenmeniz durumunda ücretli versiyonunu satın almanızı öneririm.

Oyunda başarılı olmak ve bölümleri birer birer geçmek için yetenekli ve titremeyen ellere ihtiyacınız var. Tamamen sizin el becerilerinize göre gelişen oyunda, bölümler gittikçe zorlaşmaktadır. Farklı senaryo ve görevleri tamamlayarak bir sonrakine geçebilir ve yeni binalar inşa edebilirsiniz.

Oyunun ücretli versiyonunda 70 farklı bölüm bulunmaktadır. Bu ücretsiz versiyonda ise 14 bölüm oynayabilirsiniz. Tatmin edici grafikleri ve mükemmel kontrol mekanizması ile boş vakitlerinizi değerlendirebileceğiniz eğlenceli oyunlardan biri olan 101 Crane Missions Lite'ı Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak ekleyerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

101 Crane Missions Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
23.3 MB DOSYA BOYUTU

101 Crane Missions Lite, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir bina inşa etme oyunudur.

101 Crane Missions Lite, iPhone ve iPad'lerini üzerinde eğlenerek oynayabileceğiniz ücretsiz bir bina ve köprü inşa etme oyunudur.

Oyun farklı bölümler içerisinde size verilen görevleri tamamlamanız üzerine kurulmuştur. Bu görevleri tamamlamak için vincin kontrolünü sağlayarak blokları doğru ve hatasız olarak yerleştirmeniz gerekiyor. Yeterince dikkatli olmazsanız kaza yapabilir ve blokları kırabilirsiniz. Bunun sonucunda bölümü baştan oynamanız gerekiyor.

Oyunda 70 farklı bölüm ve farklı senaryolar bulunuyor. Fakat oyunun ücretsiz versiyonu olduğu için bu bölümlerin 14 tanesi oynanabilir durumda. Oyunu deneyerek beğenmeniz halinde ücretli versiyonu satın alarak, diğer tüm bölümleri oynayabilirsiniz.

Gerçekçi oyun fiziği ile kendinizi gerçekten vinç kullanıyor gibi hissedeceğiniz oyunda, vincin kontrolünü ekranın sağ ve sol altında bulunan tuşlardan sağlayabilirsiniz.

Boş vakitlerinizde oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun olan 101 Crane Missions Lite'ı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek hemen oynayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Unlock 101

    Unlock 101, Android telefonda oynayabileceğiniz kilit açma oyunu.
  • Mountain Drill Crane Operator

    Mountain Drill Crane Operator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Construction Crane Hill Climb

    Construction Crane Hill Climb, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir kepçe operatörü simülasyonudur.
  • Crane Simulator Extended 2014

    Crane Simulator Extended 2014 eğlenceli ve yüksek hassasiyet gerektiren bir simülasyon oyunudur.
  • Tower Crane Operator Simulator

    Tower Crane Operator Simulator, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.
  • Killer Snake Lite

    Killer Snake Lite bol adrenalin dolu bir Android oyunudur
  • Space Tap Lite

    Space Tap Lite, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir uzay aracı park etme oyunudur.
  • Spaghetti Marshmallows Lite

    Android Spaghetti Marshmallows Lite oyunuyla spagetti çubuklarının dayanaklılık gücünü ölçmeye ne dersiniz?