1010: BLOCK n HEX

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

1010: BLOCK n HEX, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz renkli bulmaca oyunu.

1010: BLOCK n HEX, çocukluğumuzda elimizden bırakamadığımız tetris oyununun modernize edilmiş sürümlerinden biri. iOS platformunda ücretsiz olarak indirilebilir olan oyunda blokları oyun alanına taşıyarak dikey veya yatay parçalar oluşturmaya çalışıyoruz.

Tetris oyunundan farklı olarak blokları kendimiz dizdiğimiz ve değiştirme şansı sunulmayan oyunda puan toplamak ilk başta çok basitmiş gibi geliyor. Tablo tamamen boşken blokları yerleştirmenin oldukça kolay olduğu hissine kapılıyoruz ancak tablo yavaştan dolmaya başlayınca dizili blokları yerleştirmek zorlaşıyor ve en başta gelişigüzel koyduğumuz bloklar başımıza dert oluyor.

Hamleyi geri alma lüksü sunmayan bulmaca oyununda Block ve Hex olmak üzere iki seçeneğimiz var. Her iki modda da oynanış aynı iken değişen tek şey blokların ve oyun alanının yapısı oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Infinity Loop: HEX

    Infinity Loop: HEX, iPhone ve iPad cihazlardan oynanabilen ve kapalı geometrik şekiller oluşturmaya çalışacağınız bir bulmaca oyunudur.
  • HEX

    Son derece basit bir yapıya sahip olmasına rağmen bağımlılık yaratan bir bulmaca oyunu olan HEX ücretsiz olarak indirilebiliyor.
  • 1010!

    1010! eskilerin Tetris oyununu andıran, ancak bunu yenilikçi sade tasarım ve kolay oynanışla harmanlamış eğlenceli ve insanı içine çeken bir bulmaca oyunudur.
  • 1010! World

    1010! World, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz en renkli tetris oyunu.
  • 1010! Color

    Bulmaca becerilerinizi sınayın.
  • Six!

    Six!, 1010! ve Merged! oyunlarının yaratıcısı GramGames'in yeni mobil bulmaca oyunu.
  • Merged!

    Merged!, 1010!'un yapımcıları GramGames'in iOS platformuna çıkan son oyunu.
  • Woody Block Puzzle

    Blok bulmaca oyunlarından hoşlanıyorsanız, Woody Block Puzzle oyunuyla keyifli zaman geçirebilirsiniz.