1010! World

1010! World

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 67
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Gram Games

1010! World, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz en renkli tetris oyunu.

1010! World, Türk yapımı dikkat çeken bulmaca oyunları arasında ve gerek animasyonlarla desteklenmiş gösterişli görselleriyle gerekse de eğlence dozu yüksek oynanışıyla iOS platformunda öne çıkmayı başarıyor. İlk bakışta tetris havası hissettiren oyuna dalış yaptığımızda içerisinden kendimizi zor çıkardığımız renkli bir dünya ile karşılaşıyoruz.

Gram Games tarafından geliştirilen Apple Store’da "Editörün Seçimi"ne laik görülen 1010! World oyununu hem iPhone hem de iPad’imize ücretsiz indirip oynayabiliyoruz. Oyunda penguen, tavşan, panda gibi sevimli hayvanların dünyasına adım atıyoruz. Bölüm bölüm ilerliyoruz. Amacımız ise bir tablo içerisinde rastgele dizilmiş blokları eritmek. Bunun için tablonun hemen aşağısında dizilmiş blokları kullanıyoruz. Daha önce tetris oynamışsanız ki oynamayan yoktur sanırım oynanış farklılık göstermiyor. Farklı şekillerde blokları olması gerektiği noktaya getirdiğimizde blokları eritmiş, sonraki bölüme geçmiş oluyoruz.

Oyunda puan kazanma şekli blokları yok etme şeklimize göre farklılık gösteriyor. Blokları istendiği şekilde yok edersek hem ortaya rengarenk bir görüntü çıkmış oluyor hem de kombo yaptığımızdan ekstra puan kazanıyoruz. Kombo demişken, blokları eritme durumuna göre sevimli hayvanlarımız farklı hareketler sergiliyor. Tavşan, panda, penguenin oynanışımız karşısında gösterdikleri tepkiler başka bir deyişle animasyonlar oyuna renk katmış.

Daha önce 1010! oyununu oynadıysanız, Facebook arkadaşlarınızı da dahil edebileceğiniz bu rengarenk bulmaca oyununu kesinlikle indirmelisiniz.