1Path

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
198 TOPLAM İNDİRME

1Path ile ardı ardına belirlenmiş noktalara ulaşmaya çalışırken diğer engellere çarpmamak için areket sensörüyle kontrol konusundaki yeteneğinizi ölçümleyeceksiniz.

1Path, noktaları birleştirme ve labirent bulmacalarını birleştiren ilginç bir kombinasyon. Mobil cihazınızın hareket sensörüyle oynanan bu oyunda amacınız kontrol ettiğiniz noktayı engelleri aşarak toplanması gereken bonuslara ulaşmak. Oyunun başlangıç aşaması kolay anlaşılır ve sade ancak oyune her defasınde eklenen ilginç fikirler ve 100 farklı bölüm uzun vadeli bir eğlencenin vaadini veriyor. 1Path, oyun içi satın alma seçeneklerinin olmadığı tamamen ücretsiz bir oyun olsa da bu durum sadece Android için özel. iOS kullanıcıları bu oyunu satın almak zorundalar.

Son derece minimalist ama bir o kadar da estetik olmayı başaran grafiklerle bezeli, adrenalinin de eksik olmadığı 1path, farklı kordinasyonlarda belirtilmiş noktaları sırasıyla ve başka yerlere çarpmadan birleştirmeniz gereken bir oyun. Tilt aracılığıyla gerçekleştirdiğiniz bu hareketlerin kolaylaşması adına kalkanlar ve zaman bonusu gibi yardımcı unsurlar mevcut. Peki bunca zahmete neden mi katlanmanız gerekiyor? Çünkü kontrol ettiğiniz noktanın arkadaşı olan başka bir noktanın rengi çalınmış ve sizin bu durumu çözmeniz gerekiyor.

Alper Çetiner

1Path

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME

1path ile ardı ardına belirlenmiş noktalara ulaşmaya çalışırken diğer engellere çarpmamak için areket sensörüyle kontrol konusundaki yeteneğinizi ölçümleyeceksiniz.

1path, Android'de fenomen olmaya aday ve iOS'a da çıkan, farklı bir kafaya sahip dediğimiz şu beceri oyunlarından biri. Noktaları birleştirip labirent benzeri formlarda ilerlemeniz gereken bu oyunda hareketi kontrol sensörüyle gerçekleştiriyorsunuz. Size oyunun haritasında gözterilen belli noktaları sırasıyla birleştirmeniz gereken 1Path'te öte yandan bariyerlere de çarpmamak konusunda çaba harcamanız lazım. Oyunda attığınız ilk adımlarda her şey oldukça sade ve anlaşılır gözüküyor, ancak 100 farklı bölüm ve her defasında eklenen yeni fikirler ve engeller vaktinizi harcamanıza değecek bulmacalar sunuyor. Oyunun iOS kullanıcıları için tek dezavantajı ise 1Path'in Android kullanıcıları için tamamen ücretsiz olması.

Minimalizmi ve estetiği başarılı bir şekilde birleştiren görsellerle birlikte soluksuz bir oyun keyfi sunan 1Path, hedefe ulaşabilmeniz için sizden, belirtilen kordinasyonlara sırasıyla ulaşmanızı istiyor. Tabii bu komutları yerine getirecek olan oyuncunun karşılaşacağı engeller de var. Misal, iki nokta arasında yer alan engellere çarpmamanız gerekiyor. Tilt kontolü sayesinde hakkından söz etmeye değer bir oyun zorluğunu da içine katan oyun bunu yaparken saçınızı başınızı yolduracak seviyelere ulaşmadığı için keyfli bir eğlence eşiğini yakalamış. Üstelik size yolda yardımcı olacak zaman bonusları ve korunmanızı sağlayacak kalkanların olduğunu da düşününce agresif oynamanızın önünde de herhangi bir engel kalmıyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pancake Panic

    Pancake Panic, hızlı, eğlenceli ve bağımlılık yapan oynanış sunan Android oyunları arasında ve ücretsiz.
  • Stand O'Food 3

    Stand O'Food 3, Android telefon ve tablette rahatlıkla oynanabilen zaman yönetimi oyunları arasında ve oldukça popüler.
  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Space Pioneer

    Ödüllü uzay temalı aksiyon oyunu
  • Cartoon Network Party Dash

    Kötüler partiyi bastı! Hemen oradan kaçın.
  • Mayhem Combat

    Dövüş oyunları hayranıysanız Mayhem Combat'ı kesinlikle oynamalısınız.