1V1Y.COM

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
351 TOPLAM İNDİRME
3.7 MB DOSYA BOYUTU

1V1Y.COM, ünlü markaların en yeni ve indirimdeki ürünlerine ulaşabileceğiniz bir alışveriş uygulamasıdır.

1V1Y.COM, ünlü markaların yeni sezon koleksiyonlarını ve fırsat ürünlerini 0 orijinallik güvencesiyle sunan popüler bir alışveriş sitesidir. Modayı yakından takip edenlerin tercih ettikleri markaların ürünlerini de %90’a varan indirimlerle satın alabilirsiniz.

“İçinden Moda Çıkan Alışveriş Sitesi” sloganı ile hizmet veren 1V1Y, modayı yakından ve ucuza takip edebileceğiniz harika bir alışveriş uygulaması. Kozmetik, Ev, Aksesuar, Çanta, Ayakkabı kategorilerinden dilediğiniz markanın dilediğiniz ürününü seçebilir ve hemen sepetinize ekleyebilirsiniz. Sezon ürünleri ve günün fırsatlarını ayrı ayrı görebilir, filtreleme seçeneğini kullanarak binlerce marka arasından sadece tercih ettiğiniz markanın ürünlerini görüntüleyebilirsiniz. Sepetim bölümünden siparişlerinizi anbean takip edebilirsiniz.

Her akıllı telefon ve tabletle uyumlu olan 1V1Y.COM uygulamasını kullanabilmeniz için 1V1Y üyeliğinizin olması gerekiyor. Eğer üye değilseniz uygulamadan ayrılmadan üyeliğinizi oluşturabiliyorsunuz. Ancak diğer alışveriş uygulamalarında sunulan sosyal ağ entegrasyonu bu uygulamada mevcut değil. Ürünleri görebilmek için de üyeliğin gerekli olması uygulamanın bir diğer eksiği.

Erkan Calp

1V1Y.COM

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
163 TOPLAM İNDİRME

1V1Y.COM iPhone ve iPad uygulaması ile ünlü markaların en yeni ürünlerine dilediğiniz an göz atabilirsiniz.

1V1Y.COM, ünlü markaların en yeni ürünlerine ulaşabileceğiniz ve indirime giren ürünleri takip edebileceğiniz alışveriş uygulamasıdır. İster sezon ürünlerini isterseniz de fırsat ürünlerini tercih edin… Bu uygulamada yer alan tüm ürünler tamamen orijinal.

Hem iPhone hem de iPad’inizde alışveriş yapma imkanı tanıyan 1V1Y.COM’da modayı sıkı takip edenlerin tercih ettiği yüzlerce marka bulunuyor. Tüm markaların yeni sezon ürünlerini görebildiğiniz gibi filtreleme uygulayarak tercih ettiğiniz markanın ürünlerinin listelenmesini sağlayabiliyorsunuz. Günün fırsatları bölümünden indirim oranlarını, sürelerini ve markaları ayrı ayrı görebiliyorsunuz. Sezon bölümünde sadece yeni ürünleri görmüyor, en çok satan, en beğenilen ürünlere de ulaşabiliyorsunuz.

Hemen ücretsiz üyeliğinizi oluşturarak 1V1Y.COM’da sunulan ürünlere göz atabilir ve anında sepetinize ekleyebilirsiniz. Siparişlerim sekmesinden tüm siparişlerinizin durumunu anlık olarak takip etmeniz de mümkün.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.