30 Day Fitness Challenge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
346 TOPLAM İNDİRME

30 günde sağlıklı şekilde kilo vermenize yardımcı egzersizler içeriyor.

30 Day Fitness Challenge (30 Günlük Zorlu Fitness Görevi), kısa sürede sağlıklı kilo vermek isteyenler için hazırlanmış egzersiz uygulaması.

Android telefonunuza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz fitness uygulamasında evde rahatlıkla yapabileceğiniz, vücudun tüm bölgelerini çalıştıran etkili egzersiz hareketleri bulunuyor. Kendinizi program çıkartıp ilerlemenizi görebiliyorsunuz.

Mobil platformda en çok indirilen fitness uygulamalarından 30 Günlük Zorlu Fitness Görevi, spor salonuna gitmeye vakit ayıramayan kişilere yönelik hazırlanmış. Profesyonel fitness koçu tarafından geliştirilen uygulamada kilo vermenize, formda kalmanıza yardımcı birçok egzersiz hareketi mevcut. Vücudun tamamını veya belli bir bölgesini çalıştıran hareketler animasyonlu olarak gösteriliyor. Hangi egzersizden başlayacağınız size kalmış. Başlangıç tarihini ayarlayıp programınızı uygulamaya başlıyor, grafiksel olarak egzersizle geçen/geçmeyen günlerinizi, ne kadar gelişim kaydettiğinizi, program bitişine kalan süreyi görebiliyorsunuz. Ayrıca kilo takibi yapıp tablo üzerinden gidişatınızı görebiliyorsunuz. Bu arada egzersizleri tamamladıkça motive edici rozetler kazanıyorsunuz.

Erkan Calp

30 Day Fitness Challenge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME
40.7 MB DOSYA BOYUTU

Evde egzersiz hareketleriyle kısa sürede hedef kilonuza ulaşın.

30 Day Fitness Challenge (30 Günlük Zorlu Fitness Görevi), kilo vermeye, formda kalmaya yardımcı evde egzersiz hareketleri sunan ücretsiz bir uygulama. 1 ay gibi kısa bir sürede sağlıklı şekilde kilo vermek istiyor, spor salonlarına ayıracak bütçe veya vaktiniz yoksa faydalanabileceğiniz en iyi fitness uygulamalarından biri.

Herkesin uygulayabileceği evde egzersiz hareketlerini resimli ve videolu olarak gösteren 30 Günlük Zorlu Fitness Görevi uygulaması, Türkçe dil desteğiyle geliyor. Bu sayede kilo vermenize, vücudunuzu şekillendirmenize katkısı olan egzersiz hareketlerini rahatlıkla uygulayabiliyorsunuz. Hareketler, zorluk derecelerine göre ayrılmış ve uygulama egzersiz yoğunluğunu adım adım artırıyor. Egzersizleri tamamladıkça rozet kazanıyorsunuz. Dilerseniz ilerleme durumunuzu sosyal ağlardan paylaşabiliyorsunuz.

Profesyonel fitness koçunun hazırladığı etkili egzersiz hareketlerini program çerçevesinde sunan uygulama, gelişiminizi grafik üzerinden gösteriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CrossFit btwb

    Crossfit antrenman takibi için en iyi mobil uygulama
  • 6 Pack Abs in 30 Days

    30 günde baklava karın kaslarına sahip olun!
  • Workout With Me

    Workout With Me, arkadaşlarınızla egzersiz programı oluşturup motive olmanızı sağlayan ücretsiz bir Android sağlık fitness uygulaması.
  • Home Workout

    Home Workout: Evde spor yapmak isteyenler için egzersiz uygulaması
  • Bodyweight Fitness

    Bodyweight Fitness, videolu egzersiz hareketleri içeren bir fitness uygulaması.
  • Uzman Kilo Verme Programı

    Uzman diyetisyenler ve fitness antrenörlerinin tavsiyeleri doğrultusunda sağlıklı bir şekilde kilo vermenizde yardımcı olan bir uygulama.
  • Fitbenim

    Egzersiz programlarına sahip olan işlevsel bir uygulama
  • BetterMe: Calorie Counter

    Kilo vermenize yardım eden bir uygulama