360 Ball in Circle

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

360 Ball in Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkat çeken 360 Ball in Circle ile eğlenceli vakitler geçirebiliyorsunuz. Zorlu bir beceri oyunu olan 360 Ball in Circle'da yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Oynanışı oldukça kolay ancak zorlu bir beceri oyunu olarak dikkat çeken 360 Ball in Circle, yüksek skorlara ulaşıp liderlik koltuğuna oturabileceğiniz bir oyundur. Oyunda ekranın ortasında yer alan bir çemberi bir sağa, bir sola döndürüyor ve çemberin içerisinde serbest halde dolaşan topu engellerden uzak tutuyorsunuz. Basit bir oynanışı ve renkli görselleri bulunan oyun aynı zamanda arkadaşlarınıza da meydan okumanız imkan sağlıyor. Can sıkıntınızı giderebilecek ve sizi ekran başına kitleyebilecek bir oyun olan 360 Ball in Circle'ı mutlak denemelisiniz.

Minimal boyutlara ve eğlenceli seslere sahip olan oyunu oynamak oldukça basit. Toplu taşıma araçlarında seyrederken boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bu oyunun müptelası olabilirsiniz.

360 Ball in Circle oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Circle Ball

    Circle Ball, oynadıkça bağımlısı olacağınız Flappy Bird ile aynı yapıda fakat farklı oynanışa sahip bir Android beceri oyunu.
  • Stay in Circle!

    Stay in Circle, dairenin içeriisnde rastgele gezinen topu içinde kalmaya devam ettirmeniz gerekne eğlenceli ve bağımlılık yapan bir Android oyunu.
  • Pin Circle

    Pin Circle, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, zorlu bir beceri oyunu.
  • Just Circle

    Just Circle, renkli bir topu kontrol ederek bölümleri bitirmeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android beceri oyunu.
  • Follow The Circle

    Follow The Circle, dikkat ve sabır gerektiren beceri oyunlarıdan biri ve Android için ücretsiz.
  • Hidden Circle

    Hidden Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Spin-Circle

    Spin-Circle, el becerisi yüksek olan Android mobil cihaz sahiplerinin çok hoşuna gidebilecek eğlenceli ve zorlu Android beceri oyunlarından bir tanesi.
  • Circle Bounce

    Circle Bounce, topu engellerle dolu daire üzerinde tutmaya çalıştığınız bir Android oyunu.