3D Ball Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
367 TOPLAM İNDİRME

3D Ball Free, sınırsız koşu oyunlarına benzeyen fakat bir karakter yerine topun kontrolünü sağlayarak ilerlediğiniz eğlenceli bir Android oyunudur.

3D Ball Free, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz atari oyunlarından bir tanesidir. Oyun yapısından dolayı sınırsız koşu oyunlarına benzemektedir. Fakat bir karakter yerine topun kontrolünü sağlayarak ilerlemeye çalışıyorsunuz. Ayrıca sınırsız koşu yerine yerine bölümleri geçene kadar ilerliyorsunuz.

Etkileyici ve HD grafiklere sahip olan oyunda malesef kamera açıları ve topun kontrolü çok iyi değil. Fakat biraz geliştirme ile çok daha iyi hale getirilebilir. OYundaki amacınız kontrol ettiğiniz topu yollar üzerinden ilerleterek bölüm sonuna ulaştırmak. Ayrıca yol üzerindeki tüm altınları da toplamanız gerekiyor. Oyunda elde ettiğiniz en yüksek puanı paylaşarak arkadaşlarınız ile bir yarışa girebilirsiniz. Oyun içerisinde bulunan görevler, sizi daha da hırslandıracak ve oynadıkça daha bağımlı olacaksınız.

Basit olmasına rağmen dikkatli olunması gereken oyunda, platformlar arası geçiş yaparken aşağıya düşebilirsiniz. Gökyüzünde bulunan platformlar arasında ilerleyeceğinz oyunu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek hemen oynamay başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

3D Ball Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

3D Ball Free beceri oyunlarından hoşlanan oyunseverlere hitap eden ücretsiz bir oyundur.

3D Ball Free becerilerine güvenen herkesin denemesi gereken oyunlardan biri. Öncelikle oyun gerçekten kolay değil ve bölümleri tamamlayabilmek üçin yüksek beceri gerekiyor. Üç boyutlu tasarlanmış grafikler oyundan alınan keyfi artırıyor.

Oyunda metal bir bilyeyi dolambaçlı yollar üzerinde kontrol ediyoruz. Bu yollar üzerinde çok sayıda engel var ve eğer bu engellere çarparsak topumuz düşebiliyor. Bu yüzden keskin ve hızlı hamlelerle yolumuzdaki engellerden sıyrılmalı ve mümkün olduğu kadar ileri gitmeliyiz.

Kontrol mekanizması iyi işlese de biraz daha gelişmiş bir sisteme yer verilebilirdi. Alıştıktan sonra pek problem olmuyor fakat alışana kadar bu kontrol mekanizması yüzünden çok oyun kaybedeceksiniz. Yapımcılar tilt kontrol mekanizmasına yer verselerdi oyundan alınan keyif daha da artabilirdi.

Çok sayıda bölüme sahip olması oyunun bir diğer çarpıcı noktası. Bu demektir ki oyun kısa sürede bitmiyor ve eğlenceyi uzun süre muhafaza ediyor. Eğer siz de beceri oyunlarına karşı ilgi duyuyorsanız 3D Ball Free’yi hemen denemelisiniz!

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Roller Ball 3D

    Roller Ball 3D, dengeye dayalı beceri oyunları oynamaktan keyif alanların mutlaka denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Gravity Ball

    Gravity Ball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Bouncing Ball

    Bouncing Ball, Anroid'de en çok oynanan beceri oyunlarından Bouncy Bits'in hafifletilmiş sürümü.
  • World of Ball

    World of Ball, toptan çıkan yuvarlak nesneleri yönlendirmenizi ve yıldızları toplamanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • 360 Ball in Circle

    360 Ball in Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Circle Ball

    Circle Ball, oynadıkça bağımlısı olacağınız Flappy Bird ile aynı yapıda fakat farklı oynanışa sahip bir Android beceri oyunu.