3D Ice Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
991 TOPLAM İNDİRME

3D Ice Run karşımıza aksiyon dolu bir koşu oyunu olarak çıkıyor.

3D Ice Run, ücretsiz olarak Android cihazlarımıza indirebileceğimiz eğlenceli bir koşu oyunu olarak öne çıkıyor. Adından da anlaşılabileceği gibi oyunda buz kaplı yollarda mücadele ediyoruz. Karakter seçme ekranında istediğimiz karakteri seçtikten sonra oyuna başlıyoruz.

Klasik koşu oyunlarında görmeye alıştığımız gibi bu oyunda da üç şeritli bir yolda ilerliyoruz. Karşımıza engeller çıkınca parmak hareketleri ile şeritler arasında geçiş yapabiliyoruz. Elbette tek amacımız sadece engelleri aşmak ve yola devam etmek değil.

Bölümlere serpiştirilmiş olan altınları toplamak da birincil görevlerimiz arasında bulunuyor. Aynı kategoride yer alan oyunlarda görmeye alıştığımız gibi 3D Ice Run'da da kazandığımız paralarla çeşitli upgrade'ler satın alabiliyoruz. Bu seçenekler bölümden aldığımız puanlar üzerinde direkt etkiye sahip oluyor. Dolayısıyla daha fazla para kazanmak istiyorsanız upgrade'leri mutlaka satın alın.

Üç boyutlu grafikler ve oyunun genel atmosferiyle uyumlu ses efektleri 3D Ice Run'dan aldığımız keyfi artırıyor. Koşu oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız 3D Ice Run'ı mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crazy Run 3D

    Crazy Run 3D, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynarken keyifli vakit geçirebileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir koşu oyunudur.
  • Shortcut Run

    Shortcut Run APK'ya ihtiyaç duymadan Android telefonunuza yükleyip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu ve oldukça popüler.
  • On The Run

    On The Run, Miniclip'in Android kullanıcılarına ücretsiz açtığı hareketli yarış oyunu.
  • Pocoyo Run & Fun

    Pocoyo Run & Fun, çocukların oynayabileceği fizik tabanlı yarış oyunu.
  • Furious Run

    Furious Run, arabanızla bir yolculuğa çıkarak tüm rakiplerinizi ve engelleri aşacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android yarış oyunu.
  • Hit n' Run!

    Trafiği karıştırın, polislerden kaçın!
  • Traffic Run

    Trafiğe ne kadar dayanabilirsiniz?
  • Street Racing 3D APK

    Street Racing 3D APK Android yarış oyununda sokak yarışlarına katılıyorsunuz. Hız sınırının olmadığı online yarışlarda birinci olmaktan başka şansınız yok!